Benton

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel 30 ml.


En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

Lager status

Produktet er på lager

49,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera beroliger og fugter huden.

Med dens indhold af propolis, et biprodukt af bier, formindsker den akne-ar, gør hudtonen mere ensartet og sørger for at holde huden glødende i løbet af dagen.

Propolis er også anti-bakteriel og anti-inflammatorisk, så det gør den også velegnet til hud med akne/urenheder.

Er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

Ekstra tip:

Tag den med på ferie, da den er uundværlig, hvis man skulle opleve en solskoldning. Den vil straks køle og reparere huden.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Theresa 07-07-2019

Lækker creme som ikke fedter på huden, men som er super godt til at tage det værste rødme efter solbadning. Jeg bruger den altid, når jeg har været ude i meget sollys som forbyggelse.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

164,00 kr.

Benton - Aloe BHA Skin Toner (30 ml.)

En populær skintonic der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Fedtet og kombineret hud vil have gavn af denne toner, især hvis du oplever urenheder eller hudorme.

49,00 kr.

Benton - Aloe Real Cool Soothing Gel

En aloe vera gel med hele 93% ren aloe vera. Denne aloe vera gel har rigtig mange gode egenskaber, men de mest fremtrædende er den fugtgivende og meget kølende effekt.

64,00 kr.