Benton

Benton - Snail Bee High Content Skin


En toner med et højt indhold af snegleslim og bigift, der hjælper med at hele, fugte og balancere huden. God til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner som har et højt indhold af snegleslim og bigift, der forbedrer hudens tekstur, hjælper med at hele og balancere huden samt tilfører fugt.

Med dens indehold af bigift, sætter den cellefornyelsen i gang i huden og forebygger derved fine linjer og rynker.

Snail Bee High Content Skin indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

På ingredienslisten finder man ingen syntetiske parfumer, alkohol eller farvestoffer, og er derfor også god til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Kimie 10-04-2021

Mit “holy grail” go-to produkt, som gør underværker for min sensitive, tørre hud med tendens til et par urenheder. Helt klart en varm anbefaling herfra :)

Af: Katinka 25-08-2020

Udemærket toner, men ikke den bedste til mig.

Af: Larysa 17-07-2020

God toner.

Af: Malene Vestergaard 10-07-2020

Virkelig den bedste toner. Jeg er vild med snailbee serien fra benton og oplever bare at snail mucin er rigtig godt for min hud. Den er så god til 7 skin metoden hvor jeg oplever efter 3-4 lag at min hud ser og føles mere plump. Den er beroligende og hjælper på rødme og acne.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence 33% rabat

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

249,00 kr.