By Wishtrend

(10 produkter)

By Wishtrend lancerer igen og igen revolutionærende produkter baseret på aktive ingredienser. Brandet er innovativt og kendt for at eksperimentere, når det kommer til nye og anderledes ingredienser. Dette afspejles i deres produkter, som indeholder effektive formularer, der løser specifikke hud-udfordringer. Samtidig er produkterne baseret på meget rene og milde ingredienser, uden en masse unødvendigt kemi. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

By Wishtrend - Quad Active Boosting Essence

Denne essens er en serum booster, der anvendes mellem din toner og serum og klargør din hud til at optage de effektive ingredienser af dit serum.

269,00 kr.

By Wishtrend - Acid-Duo Hibiscus 63 Cream

En eksfolierende creme, der skånsomt fjerner døde hudceller og giver en ungdommelig glød. Samtidig hjælper cremen på store porer og overproduktion af sebum (olie).

249,00 kr.

By Wishtrend - Sulfur 3% Clean Gel

En effektiv gel, der behandler bumser og forebygger nye udbrud. Samtidig vil gelen formindske sebum (olie).

199,00 kr.

By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampoule

Et effektivt serum, der formindsker akne, bumser og urenheder og forebygger nye udbrud. Samtidig indeholder propolis en stor mængde næring og forebygger aldringstegn.

319,00 kr.

By Wishtrend - Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

En kemisk eksfoliering med 5% mandelic acid, hvilket er en mildere form for frugtsyre, der kan bruges af selv sensitiv hud. Mandelic Acid er en frugtsyre, som mildt går ind og forfiner hudteksturen samt formindsker hudorme og pigmentpletter/akne-ar.

209,00 kr.

By Wishtrend - Vitamin75 Maximizing Cream

En fugtgivende creme, der behandler aldringstegn, pigmentpletter, akne-ar og rødme. Vitamin75 Maximizing Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede og foryngende ingredienser med dens indhold af 75% havtorn-vand.

249,00 kr.

By Wishtrend - Natural Vitamin 21.5% Enhancing Sheet Mask

En fugtgivende og beroligende sheet-maske med 21,5% indhold af et vitamin kompleks bestående af havtorn vand og grøn te ekstrakt. Disse ingredienser vil tilføre en let og mild næring, samtidig med at det vil give din hud en fornyet glød.

39,00 kr.

By Wishtrend - Acid-duo 2% Mild Gel Cleanser

En effektiv, men mild ansigtsrens, der formindsker urenheder, ujævn hudtekstur og ophobning af døde hudceller. Med indholdet af 1% LHA og 1% PHA, hvilket er milde kemiske eksfolierende ingredienser, vil rensen fjerne døde hudceller og overskydende sebum (olie) fra porerne.

209,00 kr.

By Wishtrend - Green Tea&Enzyme Powder Wash

En ansigtsrens, som mildt eksfolierer huden og forfiner hudteksturen. Rensen er en pulver, som blandes op med vand for at danne en let skum, der vil balancere hudens olieproduktion og formindske urenheder.

199,00 kr.

By Wishtrend - Pure Vitamin C 21.5% Advanced Serum

Et prisvindende og højkoncentreret serum med hele 21,5% Vitamin C. Serummet vil formindske pigmentpletter, akne-ar, urenheder samt fine linjer og tilføre huden en ungdommelig glød.

Ikke på lager
329,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.