Celimax

(13 produkter)

Celimax er grundlagt med et ærligt løfte om bedre hud og med fokus på gennemsigtighed.

Celimax er inspireret af kombinationen af “celle” og “klimaks” og drevet af velundersøgte formler og rene ingredienser, som absorberer godt ind i huden og gavner huden indefra. Celimax’ hudplejeprodukter er udviklet med gennemsigtighed og en ingrediens-eliminerende filosofi, for at udvikle så effektive kombinationer som muligt, hvilket vil resultere i bedre hud. 

Celimax’ hudplejeprodukter er 100% fremstillet i Korea.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Celimax - Heartleaf BHA Body Mist

En eksfolierende og bumsemindskende kropsspray, der indeholder BHA og heartleaf ekstrakt.

269,00 kr.

Celimax - Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil (20 ml.)

En let renseolie der effektivt fjerner solcreme, makeup, snavs og urenheder. Denne renseolie er særligt formuleret til at fjerne urenheder og overskydende sebum (olie) uden at irritere eller udtørre huden.

39,00 kr.

Celimax - The Real Noni Energy Repair Cream

En nærende creme der vil tilføre huden en stor mængde fugt og give en sund glød. Denne creme vil med sit indhold af Noni frugtekstrakt, shea smør og niacinamid tilføre huden fugt og næring og samtidig formindske irritation og aldringstegn.

249,00 kr.

Celimax - The Real Sedum Aqua Balancing Ampoule Mask

En fugtgivende sheet-maske der med sit indhold af 50% Sedum Sarmentosum ekstrakt og 5 slags hyaluronsyre vil tilføre din hud en stor mængde fugt og formindske dehydreret hud.

39,00 kr.

Celimax - The Real Noni Energy Ampoule Mask

En fugtgivende sheet-maske der tilfører huden en stor mængde næring, formindsker aldringstegn og giver en ungdommelig glød.

39,00 kr.

Celimax - The Real Noni Energy Ampoule

En nærende serum der formindsker aldringstegn og giver en ungdommelig glød. Denne serum vil med dens indhold af 71,77% Noni frugtekstrakt, shea smør og ceramider formindske aldring tegn og tilføre din hud en stor mængde fugt og næring samt give en sund glød.

259,00 kr.

Celimax - The Real Sedum Aqua Boosting Essence

En fugtgivende essens der hjælper med at genoprette hudens fugtbarriere. Denne essens vil tilføre din hud en stor mængde fugt og hjælper med at genoprette hudens fugtbarriere.

219,00 kr.

Celimax - The Real Noni Moisture Balancing Toner

En fugtgivende toner der forbedrer hudens tekstur ved at øge hudens fugtniveau. Denne toner fra Celimax vil med dens indhold af 80% Noni ekstrakt tilføre din hud en stor mængde fugt og næring. Derudover har toneren en hudvenlig pH-værdi, hvilket gør at den ikke vil irritere huden.

229,00 kr.

Celimax - The Real Noni Energy Ampoule Mist

En fugtgivende mist der tilfører huden næring og giver en sund glød. Denne mist vil med sit indhold af Noni frugtekstrakt, hyaluronsyre og kobberpeptider tilføre din hud en stor mængde fugt, formindske aldringstegn og give en ungdommelig glød.

159,00 kr.

Celimax - The Real Sedum Aqua Shield Mist

En fugtgivende mist der hjælper med at styrke hudbarrieren og forhindre fugttab. Denne mist vil med dens indhold af stenurt ekstrakt, xylitylglucoside og hyaluronsyre tilføre din hud en stor mængde fugt og give en ungdommelig glød.

139,00 kr.

Celimax - One Step Body Brightening Pad

Eksfolierende pads til mørke områder på huden - fx. armhuler, knæ og albuer. Disse pads fjerner snavs, kemikalier fra deodoranter og døde hudceller. Disse pads indeholder lysnende og beroligende ingredienser, der vil formindske pigmentpletter, mørke områder og irritation.

149,00 kr.

Celimax - Derma Nature Relief Madecica pH Balancing Foam Cleansing

En beroligende rens der afrenser huden uden at irritere eller udtørre. Denne rens vil med dens lave pH værdi hjælpe med at vedligeholde hudens optimale pH og beskytte huden mod ydre irritation.

99,00 kr.

Celimax - Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil

En let renseolie der effektivt fjerner solcreme, makeup, snavs og urenheder. Denne renseolie er særligt formuleret til at fjerne urenheder og overskydende sebum (olie) uden at irritere eller udtørre huden.

159,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.