Bestseller

Cosrx - Acne Pimple Master Patch


Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og puds ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

Lager status

Produktet er på lager

48,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En international best-seller, og et af de mest populære k-beauty produkter på markedet.

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. Morgenen efter vågner man op med en bums der er betydeligt mindre, og man undgår akne ar, da man ikke selv begynder at klemme den.

Man kan også bruge den under makeup, men der vil vi anbefale dens lillesøster Cosrx - Clear Fit Master Patch.

Hver pakke indeholder 24 stickers i 3 forskellige størrelser, så du kan tage den størrelse, der matcher din urenhed. Den er desuden vinder af prisen for bedste akne produkt til Teen Vouge Acne Award 2017.

 Er vegansk.

 

24 patches/1 stk.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sille 11-02-2021

WOW! Man skulle tro, det var magi.

Af: Imane Bouzidi 23-01-2021

Positivt overrasket. Forstår godt 'The fuzz'. Oplever at den gør vidundere på bumser der har knup - altså er i udbrud. Prikker forsigtigt et mini hul i bumsen. Presser let ud og lægger plasteret på. Dagen efter er bumsen flad og tæt på st være heelet. Klart noget jeg ville købe igen.

Af: Susan 05-12-2020

Helt sikkert de bedste pimple-patches!

Af: Hafsah Anjum 02-12-2020

Disse er helt fantastiske. Når jeg har en bums som har puds i sig, så sætter jeg en af disse på og lader den sidde over natten. Den sidder helt fint på og har aldrig oplevet at de er faldet af. Når jeg står op om morgenen, har den trukket alt puds og bakterier ud, og selve bumsen er meget reduceret i størrelse.

Af: Katinka 25-08-2020

Nærmest usynlig. Fjerner ikke bumsen ikke helt men den hjælper klart!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I en pakke er der 18 små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. De er specielt lavet til at være så godt som usynlige på huden, så de også kan bruges i dagtimerne eller under make-up.

48,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.