Bestseller

Cosrx

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid


En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

BHA Blackhead Power Liquid fra Cosrx indeholder 4% BHA (Bark Water Betaine Salicylate) som udglatter hudteksturen og penetrerer dybt ned i porerne hvor den udrenser skidt og gammel olie. Samtidig vil den også dulme akne og rødme. På ingredienslisten finder man også hyaluronsyre, hvilket er en fugtgivende ingrediens der vil forebygge at din hud bliver tør efter eksfoliering. 

Eksfolieringen kan bruges af alle hudtyper, men dig med enten uren hud, store porer eller fedtet hud vil se den mest synlige forskel. 

Efter kontinuerligt brug af BHA Blackhead Power Liquid vil du opleve at din hud bliver glattere og har en mere ensartet hudtone. På de dage hvor du anvender produktet skal du undlade at anvende andre produkter med høje koncentrationer af AHA, BHA, retinol eller vitamin C.

Eksfolieringen er fri for parfume, parabener, alkohol og silikone. Samtidig er den også vegansk og er ikke testet på dyr.

Du bør starte langsomt op med produktet, og gradvist forøge brugen. Derfor vil det være optimalt at bruge eksfolieringen 1 gang ugentligt i starten, og derefter øge bruget gradvist op til 2-3 gange om ugen.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Catherine 11-04-2021

Bruger den om aftenen og indtil videre fungere den godt på min hud, ser frem til et godt resultat med mindre porer.

Af: Anne 11-04-2021

Jeg har i mange år forsøgt at få mine små knopper i panden til at gå væk uden held. Det her produkt har ikke blot hjulpet, det har stort set fjernet dem helt. Kan absolut anbefales

Af: Mie 10-04-2021

Personligt oplevede jeg at min hud blev meget irriteret af denne BHA, og så fremprovokerede den desværre også et stort udbrud af dyb cystisk acne.
Jeg har sidenhen fundet ud af at min hud reagerer rigtig dårligt på ingrediensen Niacinamide, som dette produkt indeholder. De fleste vil nok kunne bruge produktet uden problemer, men for mig var det en ommer.

Af: Marianne Dissing Kragh 10-04-2021

Er vild med denne eksfoliering - synes den er effektiv uden at være for hård ved huden. Har haft held med at bremse små urenheder.. bruger den ca. en gang om ugen og hvis der er urenheder på vej.

Af: Hanne 10-04-2021

Fin mild produkt hvis du har sensitiv hud og døjer med pigmenteringer.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Et alt-i-et produkt, der gør hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres

189,00 kr.

Cosrx - One Step Original Clear Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, der renser overskydende olie væk og fjerner døde hudceller. Kan hjælpe med at kontrollere aktive akne-udbrud og forhindre at nye opstår. Af den grund er den især god til fedtet og uren hud.

189,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.