Cosrx

Cosrx - Cica Clear Cleansing Oil (50 ml.)


En effektiv og skånsom olie baseret rens, der øjeblikkeligt renser solcreme og make-up samt renser skidt og snavs fra huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og skånsom olie baseret rens, der øjeblikkeligt renser solcreme og make-up samt renser skidt og snavs fra huden. Denne olierens efterlader huden blød uden at være udtørrende, og indeholder naturlige ingredienser, så denne rens er også velegnet for den sensitive hudtype.

Cica Clear Cleansing Oil er en olierens fra Cosrx’ CICA CLEAR-linje. Denne linje fra Cosrx er baseret på CICA, også kendt som Centella Asiatica, der fokuserer på at reparere, pleje og berolige din hud.

Denne olierens er en plantebaseret olierens, der indeholder høj koncentration af 7 forskellige slags Centella Asiatica, der effektiv nærer, fugter og køler din hud. Centella Asiatica styrker både din hud, formindsker rødme og urenheder samt tilfører huden fugt. Centella Asiatica bruges ofte til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Samtidig har ingrediensen en fugtgivende effekt og indeholder antioxidanter og aminosyrer.

Denne milde olierens er specielt formuleret til dig med sensitiv, udsat, uren eller rødmosset hud.

Cica Clear Cleansing Oil er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid

En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

199,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Cosrx - AC Calming Solution Body Cleanser

En eksfolierende kropsrens/bodywash, som vil formindske akne og tilstoppede porer på kroppen. Samtidig går den ind og beroliger rødme og forfiner hudteksturen, så du får en glattere hud.

199,00 kr.