d'Alba

(4 produkter)

d’Alba er et luksuriøst og lækkert brand, som laver hudpleje af høj kvalitet til modne kvinder, som i perioder døjer med urenheder eller fedtet hud. Nogle af hovedingredienserne i d’Albas produkter er italiensk hvid trøffelekstrakt samt perleekstrakt, der begge er en fantastiske anti-age ingredienser. Samtidig indeholder produkterne AHA og BHA, som bekæmper urenheder og fedtet hud. Ingen af d’Albas produkter indeholder alkohol, parabener, silikone, syntetiske farver eller parfume.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:
d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner 20% rabat

d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner

En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perleekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt.

189,00 kr.
151,20 kr.
d’Alba - Peptide No-Sebum Repair Cream 20% rabat

d’Alba - Peptide No-Sebum Repair Cream

En lækker og effektiv creme der er specielt udviklet til modne kvinder med tendens til urenheder og fedtet hud.

Ikke på lager
249,00 kr.
199,20 kr.
d’Alba - Waterfull Essence Sun Cream 20% rabat

d’Alba - Waterfull Essence Sun Cream

En let solcreme der tilfører anti-age egenskaber og glød til din hud. Solcremen er faktor 50 og har PA++++ beskyttelse. Solcremen tilfører din hud både fugt og næring med dens indhold af naturlige anti-age ingredienser.

229,00 kr.
183,20 kr.
d’Alba - White Truffle First Spray Serum 20% rabat

d’Alba - White Truffle First Spray Serum

En smart serum-spray som med dens indhold af hvid trøffel fra Italien giver dig blød og elastisk hud. De naturlige ingredienser, som fx. chia frø ekstrakt, vil hjælpe med at formindske både pigmentering og rødme.

119,00 kr.
95,20 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige koreanske produkter til din hud, så kontakt os.