GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

d'Alba

(3 produkter)

d’Alba er et meget luksuriøst og lækkert brand, der laver hudpleje af høj kvalitet til modne kvinder der i perioder døjer med urenheder eller fedtet hud.
Nogle af hovedingredienserne, som de anvender i deres produkter, er italiensk hvid trøffel ekstrakt og perle ekstrakt, som er en fantastiske anti-age ingredienser. De indeholder også AHA og BHA, der bekæmper urenheder og fedtet hud. Ingen af d’Albas produkter indeholder alkohol, parabener, silikone, syntetiske farver eller parfume.

Sortér efter:

d’Alba - Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

En vandbaseret rens der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder eller fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme.

129,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner

En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perleekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt.

189,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Repair Cream

En lækker og effektiv creme der er specielt udviklet til modne kvinder med tendens til urenheder og fedtet hud.

239,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige koreanske hudprodukter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev