GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

d’Alba - Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

En vandbaseret rens der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder eller fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Moden

✓ Fedtet

✓ Kombineret

 

Produktet er

En vandbaseret rens der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet/kombineret hud. Rensen er mild og er ikke udtørrende, så efter brug står du tilbage med en blød hud.

Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Rensen indeholder en effektiv blanding af AHA og BHA der forebygger at huden bliver fedtet og tilstopper porerne.

Med rensens indhold af hvid trøffel forebygger den rynker og fine linjer samtidig med at give en ungdommelig glød og afhjælpe pigmentpletter.

 

300 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Fine linjer og rynker

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Overproduktion af sebum

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

På et fugtigt ansigt masserer du hvad der svarer til en 1 krone af produktet ud. Masser i cirkulære bevægelser. Derefter skylles rensen af med lunken vand og ansigtet tørres.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens ➞ Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Water, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco-glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, TEA-Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hexylene Glycol, Citric Acid, Chlorphenesin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Betaine Salicylate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Tuber Magnatum Extract, Saccharide Isomerate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Stem Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Citrate

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af d’Alba - Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

Af: Meriam A 04-07-2019

5/5 stjerner herfra.
Godt nok står der, at den er til moden hud, men jeg har som 21årig været så glad for den! Har brugt den i kort tid men har kunne mærke en kolossal forskel.
Jeg lider af moderat akne og har fra naturens side større pore end de fleste på min alder, hvilket betyder at min hud har nemmere ved at gå i udbrud end andres fordi skidt og snavs bedre kan trænge i gennem.
Denne ansigtsrens har virkelig hjulet på mine inflamerede udbrud. Min teori er at det må være fordi den er pH-afbalanceret og derfor bevarer hudens naturlige pH mens den renser for skidt og snavs. Mit ansigt føles hverken stramt eller tørt efter brug, men renhedsfølelsen er der stadig. Jeg kan virkelig anbefale denne cleanser til unge kvinder med moderate akne der har inflameret hud og udbrud. Når man døjer med dårlig hud har man tendens til at ty til alt for hårde midler når der gælder hudpleje. Min erfaring siger mig at det kun gør det værre. Hold jer til noget som er mildt men godt, det tror jeg er vejen frem til en ren og fin hud☺️

Af: Ane 15-02-2019

Er super glad for at dermaspace har hentet dette brand til dk. Bruger både denne rens, toner og creme i min k-beauty rutine, og hele serien har hjulpet på både hyper pigmentering og hormonel acne.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner

En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perleekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt.

189,00 kr.

d’Alba - Peptide No-Sebum Repair Cream

En lækker og effektiv creme der er specielt udviklet til modne kvinder med tendens til urenheder og fedtet hud.

239,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev