GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Dr. Jart+

(7 produkter)

Dr. Jart+ er et brand, der blev etableret i 2004. Bag mærket står 15 hudlæger fra 15 forskellige hudpleje klinikker, der alle er førende indenfor dermatologisk forskning. Alle hudlægerne arbejder til daglig med patienter såvel som de samarbejder med forskellige forskningsuniversiteter.

Teamet bag Dr. Jart+ er altid på jagt efter nye former for skønhedspleje, og derfor vil du se meget innovative produkter fra Dr. Jart+. 

Sortér efter:

Dr. Jart+ - Ceramidin Body Butter

En utroligt rig, nærende og fugtgivende bodylotion fra det populære mærke Dr. Jart+. Denne bodylotion er udviklet specielt til intensivt at behandle tør hud på kroppen.

199,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Micro Jet Brightening Solution™

En sheet-maske med Triple Brightening Complex, hvilket effektivt reducerer pigmentpletter og uens hudtone.

39,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Water Jet Soothing Hydra Solution™

En cellulose sheet-maske som er lavet specielt til dig med tør og irriteret hud, da den øger hudens fugtoptagelse og formindsker rødme og urenheder. Efter brug af masken vil din hud føles beroliget, fugtet, elastisk og samtidig have en strålende glød over sig.

29,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Ultra Jet Porecting Solution™

En sjov sheet-maske med kul som dybderenser porerne og får dem til at synes mindre. Når masken påføres, begynder den at boble, hvilket medvirker til den effektive udrensning af porerne.

29,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Waterjet Vital Hydra Solution™

En sheet-maske med et højt indhold af aktive ingredienser der går ind og genopbygger en sund fugtbalance i huden.

29,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Intra Jet Wrinkless Solution™

En anti-age sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Intra Jet Firming Solution™

En opstrammende sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart+ er meget kendte for deres sheet-masker, der ligeledes er meget innovative. Nogle af dem er baseret på varme sensitiv gel, hvor det først er når sheet-masken møder huden (og dermed varmen fra huden), at de aktive ingredienser i sheet-masken aktiveres.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige koreanske hudprodukter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev