GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Dr. Jart+

(3 produkter)

Dr. Jart+ er et brand, der blev etableret i 2004. Bag mærket står 15 hudlæger fra 15 forskellige hudpleje klinikker, der alle er førende indenfor dermatologisk forskning. Alle hudlægerne arbejder til daglig med patienter såvel som de samarbejder med forskellige forskningsuniversiteter.

Teamet bag Dr. Jart+ er altid på jagt efter nye former for skønhedspleje, og derfor vil du se meget innovative produkter fra Dr. Jart+. 

Sortér efter:

Dr. Jart+ – Dermask Waterjet Vital Hydra Solution™ Sheet Mask

En sheet-maske med et højt indhold af aktive ingredienser der går ind og genopbygger en sund fugtbalance i huden.

29,00 kr.

Dr. Jart – Dermask Intra Jet Wrinkless Solution

En anti-age sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart – Dermask Intra Jet Firming Solution

En opstrammende sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart+ er meget kendte for deres sheet-masker, der ligeledes er meget innovative. Nogle af dem er baseret på varme sensitiv gel, hvor det først er når sheet-masken møder huden (og dermed varmen fra huden), at de aktive ingredienser i sheet-masken aktiveres.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige koreanske hudprodukter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev