Elizavecca

(4 produkter)

Elizavecca er stiftet af Kim Hee Jun i 2011, som på det tidspunkt studerede traditionel kinesisk medicin. Brandet er kendt for deres innovative Carbonated Bubble Clay-maske, der bobler op efter påføring. Elizavecca sætter en ære i at fremstille effektive produkter, baseret på gode ingredienser, til en lav pris.

Sortér efter:

Elizavecca - Milky Piggy Vitamin C 21% Ample Mask

En maske der udjævner hudtonen og giver en ungdommelig glød. Denne maske indeholder 21% vitamin C, hvilket er en ingrediens kendt for sin evne til at lysne pigmentpletter, solskader og akne-ar.

299,00 kr.

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

129,00 kr.

Elizavecca - Milky Piggy EGF Elastic Retinol Cream

En intensiv anti-age natcreme med retinol (Vitamin A), EGF og kollagen. Denne creme har effektive anti-age egenskaber som både vil opstramme huden, formindske fine liner og tilføre en ungdommelig glød.

199,00 kr.

Elizavecca - Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%

En serum med 97% ren hyaluronsyre, hvilket er en af de ultimative fugtboostere. Dette skaber en forbedret fugtbalance i huden og forebygger tør og dehydreret hud.

119,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.