Etude House

(57 produkter)

Etude House blev grundlagt tilbage i 1995 og er et brand, der udvikler hudpleje i god kvalitet til billige priser.

Etude House er udbredt i hele Asien, og du kan altid kende Etude House på deres søde og "girly" indpakning af mange af produkterne. Etude House laver flere forskellige serier, som specialiserer sig i forskellige hudtyper. Etude House har blandt andet udviklet serien "SoonJung" til sensitiv hud samt serien "0.2 Therapy Air Mask", der er en samling af Etude House mest populære sheet-masker, udviklet specielt til sensitiv hud. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Etude House - Sunprise Mild Watery Light SPF50 PA+++ 50g

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt absorberende og forebygger tør hud.

139,00 kr.

Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion

En mild samtidig effektiv emulsion, der tilfører din hud en masse fugt og er helende samt beroligende for den irriteret hud og svækket hudbarrier

219,00 kr.

Etude House - Play Color Eyes

En fin kompakt øjenskyggepalette fra Etude House med 9 forskellige øjenskygger i 3 forskellige finishes.

259,00 kr.

Etude House - Soon Jung 5-Panthensoside Cica Balm

En fugtgivende og reparerende creme, der styrker hudens barriere. Denne balm fra Etude House vil med dens indhold af panthenol, squalene og madecassoside styrke hudens barriere, tilføre fugt og næring samt formindske irritation.

229,00 kr.

Etude House - Soon Jung Hydro Barrier Cream

En fugtgivende og beroligende creme, der er udviklet specielt til sensitiv hud. Denne creme vil med dens indhold af panthenol og madecassoside tilføre din hud fugt, styrke hudbarrieren og formindske irritation.

259,00 kr.

Etude House - Soon Jung pH 5,5 Foam Cleanser

En mild vandbaseret rens, de renser huden uden at virke udtørrende. Denne rens fra Etude House er specielt formuleret til sensitiv hud, hvilket gør at den ikke indeholder nogle ingredienser der kan irritere, men efterlader derimod huden komfortabel og fugtet.

99,00 kr.

Etude House - Dear Darling Water Gel Tint

En pigmenteret vandbaseret gel lipstain, der føles let på læberne men samtidig giver en intenst farve-payoff der holder hele dagen.

59,00 kr.

Etude House - Dear Darling Water Tint

En tyndflydende vandbaseret læbetint, som efterlader et mat og smudgeproof look.

59,00 kr.

Etude House - All Day Fix Pen Liner

En sebum, vandfast og svedfast intenst pigmenteret eyeliner, der holder hele dagen.

159,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 6.5 Whip Cleanser (refill)

Dette er et refill-produkt til SoonJung PH 6.5 Whip Cleanser. Du kan derfor hælde produktet fra denne pose over i din rens, når den er tom. 

99,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask #White Flowers

En fugtgivende sheet-maske baseret på forskellige blomster ekstrakter og niacinamid. Denne maske vil tilføre antioxidanter og næring til din hud. Giver dig en ungdommelig glød efter brug.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask #Blueberry

En anti-age sheet-maske som tilfører en ungdommelig glød til dit ansigt. Samtidig har denne sheet-maske et højt indhold af antioxidanter, hvilket vil forebygge fine linjer, rynker og slap hud.

14,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 5.5 Relief Toner (80 ml.)

En fugtgivende toner (skintonic) formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer. Toneren har en lav pH-værdi på 5,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

Ikke på lager
99,00 kr.

Etude House - My Beauty Tool Exfoliating Jellyfish Silicone Brush

En silikone-børste som hjælper med at udrense dine porer og give en endnu glattere hud. Denne børste vil massere dit renseprodukt endnu dybere ned i huden, samtidig med at fjerne overskydende make-up.

69,00 kr.

Etude House - Soon Jung Panthensoside 5 Cica Sleeping Pack

En sovemaske specielt udviklet til at styrke sensitiv og tør hud, mens du sover. Denne sovemaske er fyldt med fugt og næring der vil formindske tør hud, samtidig med at tilføre en ungdommelig glød til huden

229,00 kr.
Bestseller
Etude House - My Lash Serum

Etude House - My Lash Serum

My Lash Serum er en øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så du får fyldige og stærkere vipper.

79,00 kr.

Etude House - My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band

Et sødt pandebånd, der kan anvendes når man laver sin hudpleje-rutine eller lægger makeup, for at håret ikke forstyrrer eller bliver vådt.

49,00 kr.

Etude House - SoonJung 2x Barrier Intensive Cream

En creme formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer. Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

209,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 5.5 Relief Toner

En fugtgivende toner (skintonic) formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer.. Toneren har en lav pH-værdi på 5,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

179,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 6.5 Whip Cleanser

En renseskum specielt formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parbener. Renseskummen har en lav pH-værdi på 6,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

159,00 kr.

Etude House - Soon Jung Mild Defence Sun Cream

En mild solcreme med faktor 49 og mineralfilter. Solcremen indeholder et solfilter som er optimalt til sensitiv hud, samtidig med at indeholde Panthenol (Provitamin B5) der vil berolige rødme og tilføre fugt.

179,00 kr.

Etude House - Soon Jung Panthensoside Sheet Mask

En beroligende og anti-inflammatorisk sheet-maske som er specielt udviklet til sensitiv hud. Sheet-masken er baseret på Panthenol (provitamin B5) og Centella Asiatica (en asiatisk urt)

29,00 kr.

Etude House - Sunprise Mild Airy Finish SPF50 PA+++

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt tørrer ind og forebygger fedtet hud.

129,00 kr.

Etude House - Lash Perm Curl Fix Mascara

En utrolig populær mascara grundet dens fantastiske evne til at bukke vipperne og holde dem bukket i op til 24 timer.

169,00 kr.

Etude House - Lash Perm Volume Fix Mascara

En mascara som giver volumen og fylde til dine samtidig med at tilføre længde og intensitet. Mascaraen indeholder længde-givende fibre som vil forlænge dine vipper, og en volume-pulver som får dine vipper til at fremstå tykkere.

149,00 kr.

Etude House - Collagen Eye Patch

En øjenmaske der har en fugtgivende og opstrammende effekt, og med det samme giver det sarte område omkring øjnene en masse næring.

11,00 kr.

Etude House - Moistfull Collagen Creme

En creme med et indhold af supercollagen og baobabtræ-vand, som fugter huden samtidig med at den over tid reducerer rynker og fine linjer. Cremen er specielt tilpasset til moden hud.

199,00 kr.

Etude House - Moistfull Collagen Eye Cream

En skøn og tyk øjencreme der fugter og giver næring til den sarte hud rundt om øjnene. Har gode anti-age egenskaber og er af den grund især velegnet til moden hud, men kan bruges af alle aldre.

179,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Snail

Sheet-masken med Snail indeholder snegleslim, som har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt, formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Green Tea

Sheet-masken med grøn te tilfører huden forfriskende fugt og beroliger huden. Efter brug vil huden føles frisk og blød. Grøn te tilfører din hud en strålende glød og formindsker rødme og irritation.

14,00 kr.

Etude House nye serie "SoonJung" er lavet specielt til sensitiv hud, og serien indeholder hverken parfume, kunstig farve eller parbener. Denne serie fra Etude House er hurtigt blevet populær grundet dens rødmeberoligende egenskaber. Samtidig er Etude House kendt for deres solcreme "Etude House - Sunprise Mild Airy Finish", som tørrer ind mat og sørger for at holde fedtet og skinnende hud væk. Med denne solcreme har Etude House endnu engang bevist, at de går op i at lave innovative produkter, som løser deres kunders udfordringer. 

Udover deres hudplejeprodukter, er Etude House også meget kendt for deres øjenvippeserum "Etude House - My Lash Serum". Denne serum plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. Derudover gør vippeserummen fra Etude House også dine vipper længere og mindre skrøbelig, så du får fyldige og stærkere øjenvipper. "Etude House - My Lash Serum" kan også bruges til dine bryn for mere fylde. 

Sidst, men ikke mindst, er Etude House også meget kendt for deres sheet masker. Sheet maskerne fra Etude House er super tynde og sidder derfor rigtig godt på huden. Sheet maskerne fra Etude House fås i mange varianter, så du altid kan finde en, der passer til din hudtype og dine behov. Etude House har fået sheet maskerne klinisk testet, så du kan roligt bruge dem, også selvom du har sensitiv hud.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter, eventuelt fra Etude House, så kontakt os.