Etude House

Etude House - SoonJung 2x Barrier Intensive Cream


En creme formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer. Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme formuleret til sensitiv hud, som er fri for irriterende tilsætningsstoffer.

Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance. Samtidig indeholder den 93% naturlige ingredienser, og tilfører derfor huden en dyb fugt, beroliger og reparerer huden.

Cremen indeholder bla. shea-smør, som giver næring og en flot glød til huden.

De naturlige ingredienser sørger for at forstærke hudens egen barriere og på den måde opnår man en sund hud uden irritation.

SoonJung 2x Barrier Intensive Cream er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, alkohol, farvestoffer og sulfater.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Silje 30-07-2022

Min absolute holy grail af alle cremer. Der irriterer på ingen måde min hud - selv når jeg har acne eller eksem udbrud og den tilføjer nok fugt uden at blive fedtet. Kan simpelthen ikke overleve uden den. Tror jeg er på min femte tube, og jeg har ikke planer om at stoppe!

Af: Emmy Mohamad 01-05-2022

God til min tørre hud og jeg kan bruge den under makeup og solcreme uden er være meget fedtet.

Af: Tess R. 15-04-2022

Dette er blevet min absolut yndlings creme! Perfekt konsistens og er virkelig god til min sensitive og tørre hud. Kæmpe anbefaling herfra!

Af: Amelia 14-04-2022

Nr.2 favorit ud af ALLE (og der er mange) mine skønhedsprodukter. Har altid 2 hjemme i tilfælde jeg løber tør.
Bruger den som natcreme når min hudbarriere er svækket og den hjælper som ingen andre cremer gør. Anbefaler den altid til mine venner med en tydligt dehydreret hud og ødelagt hudbarriere og de elsker den næsten lige så højt som jeg gør<3 Kan klart anbefales til dem med dehydreret hud og en ødelagt hudbarriere!

Af: Kimie K 10-04-2021

Min absolutte favorit! Jeg har prøvet en hel del ansigtscremer i løbet af årene, og denne her slår dem alle sammen med længder. Den er perfekt til min sensitive og tørre hud, der har tendens til urenheder, hvor den fugter hele dagen uden at fedte - og så er den helt fri for irritations- og allergifremkaldende stoffer. Tak fordi I har dén hos jer Dermaspace! Den har reddet min hud. Kæmpe anbefaling herfra :)
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - Soon Jung pH 6.5 Whip Cleanser

En renseskum specielt formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parabener. Renseskummen har en lav pH-værdi på 6,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

159,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

En let og fugtgivende creme, som giver næring og glød til huden. Med sit indhold af kakaoekstrakt og hyaluronsyre, er den rig på antioxidanter og har en god evne til at fugte huden.

149,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, bumser og urenheder, akne ar, ujævn hudtekstur, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elas

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim, forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder, til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.