GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Argan

0.2 Therapy Air Mask fra Etude House med argan olie er en utroligt fugtgivende maske med som tilfører dyb næring til dig med meget tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

14,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Tør

✓ Sensitiv

 

Produktet er

En populær sheet-maske baseret på rene og milde ingredienser. Sheet-masken indeholder meget essens og har en rigtig god pasform grundet den kun 0.2 cm. tykke maske.

0.2 Therapy Air Mask er testet godkendt til brug på sensitiv hud. Sheet-masken kommer i 19 varianter, så der helt sikkert er en, som passer perfekt til din hud.

 

Argan
En utroligt fugtgivende maske med argan olie som tilfører dyb næring til dig med meget tør hud.

 

Aloe
Afhjælper rødme og irritation med dens beroligende og fugtgivende effekt, samtidig med at den holder huden sund og gennemfugtet.

 

Artemisia
Er anti-inflammatorisk og formindsker urenheder. Beroliger rødme og tilfører en let fugt til huden.

 

Camellia
Giver huden en ungdommelig glød og gør huden mere elastisk. Sheet-masken med Camellia tilfører huden en stor mængde fugt og næring og har samtidig en anti-age effekt.

 

Ceramide
Tilfører en intens fugtgivende effekt som er perfekt til dig med tør og irriteret hud.

 

Cherry Blossom
Afhjælper uens hudtone, som fx. pigmentpletter og akne-ar. Cherry Blossom har en beroligende effekt og kan afhjælpe rødme i huden, samtidig med at den opstrammer og fugter.

 

Collagen
Tilfører fugt og næring til huden samtidig med at den forbedrer hudens elasticitet. Indeholder adenosin, der er en ingrediens der forebygger rynker og fine linjer. Collagen er et oplagt valg til dem der bekymrer sig om anti-aging.

 

Damask Rose
En fugtgivende maske som tilfører din hud en synlig glød. Sheet-masken indeholder forskellige anti-inflammatoriske og anti-age ingredienser.

 

Green Tea
Tilfører huden forfriskende fugt og beroliger huden samtidig med at den efterlades frisk og blød. Grøn te tilfører din hud en strålende glød og formindsker rødme og irritation.

 

Hyaluronic Acid
Gennemfugter huden og sørger for et boost af intensiv fugt (som ikke fedter). Hyaluronsyre er en ingrediens som kan holde sin egen vægt x 1000 i vand, og tilfører derfor en langtidsholdbar fugt.

 

Lemon
Med dens indhold af vitamin C giver den en mere ensartet hudtone og formindsker pigmentpletter og akne-ar. Samtidig bringer den liv i træt og kedelig hud som trænger til fugt og glød.

 

Madecassoside
Tilfører huden fugt og øger hudens egen evne til at beskytte sig selv. Du vil derfor opleve en stærkere hud som er mindre sensitiv og rød.

 

Manuka Honey
Denne maske er rig på næring og fugt til huden og har samtidig anti-age egenskaber. Med denne maske opnår du en lækker glød og strålende hud.

 

Olive
En utroligt nærende sheet-maske som tilfører en stor mængde fugt til huden.

 

Pearl
Hjælper med at formindske pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører masken med Pearl også din hud en masse fugt og anti-age.

 

Pomegranate
Masken med granatæble opstrammer din hud og tilfører den en masse antioxidanter, som holder din hud sund. Samtidig tilfører den fugt og glød.

 

Snail
Denne maske indeholder snegleslim, som har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt, formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

 

Strawberry
Tilfører glød og fugt til huden samtidig med at give en mere ensartet hudtone. Efter brug af masken føles huden blød og gennemfugtet.

 

Tea Tree
Med dens anti-bakterielle egenskaber forebygger den akne og urenheder samtidig med at den beroliger huden. Derfor specielt velegnet til hud med urenheder.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske ➞ 0.2 Therapy Air Mask

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Water, Glycereth-26, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Xylitol, Dipropylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Alcohol, Coptis Chinensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil, Pinus Palustris Oil, Juniperus Mexicana Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Jojoba Esters, Argania Spinosa Kernel Oil, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Glucose, Hydrogenated Lecithin, Cholesterol, Carbomer, Arginine, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Gennemsnitligt antal stjerner

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Camellia

Sheet-masken med camellia giver huden en ungdommelig glød og gør huden mere elastisk. Sheet-masken tilfører huden en stor mængde fugt og næring og har samtidig en anti-age effekt.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Ceramide

Sheet-masken med ceramide tilfører en intens fugtgivende effekt. Sheet-masken er perfekt til dig med tør og irriteret hud.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Olive

Sheet-masken med Olive er en utroligt nærende maske som tilfører en stor mængde fugt til huden og giver et boost af næring.

14,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev