Frudia

(11 produkter)

FRUDIAs grundlægger lancerede dette K-beauty-mærket med visionen og målet om, at levere de gavnlige egenskaber fra frugt til huden. FRUDIA Korea er baseret på filosofien om, at "ægte frugt arbejder dybt i hud” - FRUDIA ønsker at kombinerer frugt med hudplejevidenskab for at opnå gode resultater.

Alle FRUDIAs produkter indeholder ingredienser som stammer fra frugter. Med alt fra toner og sera til maskekollektion med bl.a. blåbær, drue, mango, grøn te og granatæble, har FRUDIA helt sikkert et produkter, som passer til dine hudbehov. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Frudia - Green Grape Pore Control Mask

En effektiv sheet-maske fra Frudia der med 60% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

19,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Mask

En fugtgivende sheet-maske fra Frudia med 46% mandarin ekstrakt der tilfører huden fugt og giver en ungdommelig glød.

19,00 kr.

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Mask

En udglattende og opstrammende sheet-maske fra Frudia der med 46% granatæbleekstrakt både formindsker tør hud og udglatter fine linjer.

19,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Mask

En fugtgivende sheet-mask fra Frudia, der effektivt beroliger og reparerer tør og irriteret hud. Samtidig har den både en fugtgivende virkning på huden.

19,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Cream

En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

229,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Serum

En effektiv serum, der både udjævner hudtonen og formindsker akne-ar, pigmentpletter og fine linjer. Denne serum indeholder 71% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

239,00 kr.

Frudia - Ultra UV Shield Sun Essence 50+ PA++++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt beskytter huden imod UV stråler og formindsker tør hud. Solcremen er formuleret så den giver en stor mængde fugt til huden og indeholder blandt andet hyaluronsyre.

89,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 48 timer. Cremen indeholder 77% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

219,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminberiget ansigtsrens, baseret på citrusekstrakt, hvilket er rigt på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

99,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Peeling Pad

En peeling pad som hurtigt fjerner døde hudceller og overskydende olie fra dine porer. Dette resulterer i en blødere hud og en glattere hudtekstur.

9,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Cream

En nærende creme baseret på 75% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du mærke, hvordan din hud bliver beroliget, men samtidig får en fornyet glød.

229,00 kr.