Hanskin

(11 produkter)

Hanskin er et hudplejebrand fra Sydkorea med fokus på det simple. Hanskin har specialiseret sig i at fremstile enkle hudplejeprodukter med multifunktionelle egenskaber. Samtidig lægger Hanskin stor vægt på, at deres produkter er understøttet af videnskaben. Derfor kan man forvente en meget høj kvalitet, når man køber produkter fra Hanskin. 

Fra Hanskin er deres Real Complexion Hyaluron Skin Essence en stor favorit og har vundet flere priser i hele verden. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Hanskin - Vitamin C Glow Serum

En effektiv vitamin C serum der målrettet bekæmper pigmentering, ujævn hudtone og fine linjer, med en blanding af vitamin C og niacinamid.

299,00 kr.

Hanskin - Hyaluron Exfoliating AHA Treatment

En effektiv eksfoliering der kan formindske pigmentpletter, bumser, akne-ar og ujævn hudtekstur. Samtidig er den fugtgivende, plejende og booster din huds glød.

249,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Oil PHA

En mild olierens med multifunktionelle egenskaber. Udover at dybderense huden og fjerne make-up vil denne rens også mildt eksfoliere din hud og gøre den mere ensartet.

279,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Oil BHA

En multifunktionel rens der både dybdegående renser huden og formindsker store porer, urenheder og fedtet hud.

279,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Oil AHA

En multifunktionel rens der både dybdegående renser huden og formindsker hudtekstur, urenheder og pigmentering.

279,00 kr.

Hanskin - Real Complexion Hyaluron Skin Essence

En ultra fugtgivende og udglattende essens der formindsker tør hud, fine linjer og dehydreret hud. Essensen tilfører din hud en intensiv mængde af fugt og elasticitet med dens indhold af 10% hyaluronsyre og collagen.

329,00 kr.

Hanskin - Real Complexion Hyaluron Moisture Cream

En fugtgivende og udglattende creme der formindsker dehydreret hud, fine linjer og tør hud. Cremen tilfører din hud intensiv fugt og glød med dens indhold af forskellige slags hyaluronsyrere og planteekstrakter.

329,00 kr.

Hanskin - Real Complexion Hyaluron Moisture Mask

En fugtgivende sheet-maske der tilfører din hud en stor mængde af fugt, glød og giver huden en fornyet elasticitet. Sheet-masken er baseret på den fugtgivende og milde ingrediens hyaluronsyre, hvilket vil tiltrække en høj mængde af fugt til huden.

39,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Balm PHA

En fastere balm-version af den populære renseolie fra Hanskin. Dette er en mild olierens med multifunktionelle egenskaber. Udover at dybderense huden og fjerne make-up vil denne rens også mildt eksfoliere din hud og gøre den mere ensartet.

219,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Balm BHA

En fastere balm-version af den populære renseolie fra Hanskin. Dette er en multifunktionel rens der både dybdegående renser huden og formindsker store porer, urenheder og fedtet hud.

219,00 kr.

Hanskin - Pore Cleansing Balm AHA

En fastere balm-version af den populære renseolie fra Hanskin. Dette er en multifunktionel rens der både dybdegående renser huden og formindsker hudtekstur, urenheder og pigmentering.

219,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.