Haruharu

(13 produkter)

Haruharu Wonder, som betyder “dagligdags vidunder” på koreansk, er et livsstilshudplejemærke, som forfølger ærlig skønhed i den daglige hudplejerutine. Dette k-beauty mærke har gjort det til en livsstil, at finde de bedste superfood-ingredienser såsom chilensk vinbær og risekstrakt, og manifesterer at forbedre din huds sundhed dag for dag, med de bedste, naturlige ingredienser. 

Det er bl.a. muligt at finde plantebaserede ingredienser i produkterne, og her prioriterer Haruharu de ingredienser med den stærkeste vitalitet, f.eks. sort ris for dets antioxidant effekt samt hyaluronsyre, som er at finde i deres Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Toner og Black Rice Serum. Alle Haruharu WONDER-produkter er baseret på udførlig forskning og gentagne eksperimenter for effektivt at kunne hjælpe hver eneste hudtype. Haruharu WONDERs karakteristiske naturlige gæringsteknologi og bioteknologi hjælper også med at optimere og forstærke ingrediensernes virkning samt levering af aktive ingredienser.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

HaruHaru - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner (for sensitive skin)

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Toneren vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

169,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner (13 ml.)

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Denne toner vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Bamboo Mist (150 ml.)

En let mist, der giver fugt og virker kølende på irriteret hud. Denne mist indeholder bambus ekstrakt, som er blevet brugt i hudpleje gennem mange år i Asien.

229,00 kr.

HaruHaru - Wonder Black Rice Soft Peeling Gel

En effektiv peeling gel, der blidt fjerner døde hudceller fra din hud og efterlader huden udglattende og glødende.

209,00 kr.

HaruHaru - Wonder Black Rice Serum

En let serum der tilfører din hud fugt og beroliger din hud. Samtidig har den anti-age egenskaber og vil udjævne din hudtone, så din hud fremstår mere ensartet.

229,00 kr.

Haruharu - Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel

En let ansigtsrens, der renser makeup, solcreme og snavs væk fra huden. Med dens lave pH værdi vil rensen hjælper med at bevare hudens optimale pH værdi og formindske irritation.

179,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Cream

En fugtgivende creme, der formindsker tør og dehydreret hud. Denne creme vil tilføre fugt til din hud og samtidig formindske fine linjer og rødme grundet naturlige ingredienser som risekstrakt, kæmpenatlysolie og hyaluronsyre.

199,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Bamboo Mist (80 ml.)

En let mist, der giver fugt og virker kølende på irriteret hud. Denne mist indeholder bambus ekstrakt, som er blevet brugt i hudpleje gennem mange år i Asien.

Ikke på lager
169,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Facial Oil

En let og fugtgivende olie, der mindsker tør hud og giver huden en sund glød. Denne olie indeholder 45% fermenteret sort ris ekstrakt, der har et naturligt højt indhold af antioxidanter, hvilket hjælper med at beskytte huden mod aldringstegn og frie radikaler.

274,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Essence

En let essens, der formindsker aldringstegn og dehydreret hud. Denne essens vil med dens indhold af risekstrakt, aloe vera og hyaluronsyre mindske fine linjer, berolige huden og tilføre fugt.

229,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Denne toner vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

189,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Deep Cleansing Oil

En fugtgivende olierens, der renser huden effektivt uden at irritere. Haruharu Wonder Black Rice Deep Cleansing Oil er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone, æteriske olier og parfume.

249,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Anti-Wrinkle Serum

En opstrammende serum, der formindsker fine linjer og samtidig tilfører huden fugt.

274,00 kr.