GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Heimish

(10 produkter)

Heimish er et moderne og chic brand, der henvender sig til den modne og kvalitetsbevidste kvinde.
De er især kendt for deres "All Clean Balm" der har revolutioneret den måde, vi anvender vores oliebaserede rens på.
Hemish tester ikke på dyr og producerer uden parabener.

Sortér efter:
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Rensen er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus.

169,00 kr.

Heimish - All Clean Balm (7 ml.)

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Rensen er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus.

29,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

139,00 kr.

Heimish - All Clean Green Foam

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

99,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Satin Cream

En nærende og fugtgivende creme baseret på 63% bulgarsk rosenvand, hvilket er en eksklusiv ingrediens som gør huden silkeblød og strålende.

289,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Mist Serum

En serum i spray-form som er baseret på 88% bulgarsk rosenvand der fugter huden og giver en synlig glød.

199,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

199,00 kr.

Heimish - Black Tea Mask Pack

En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed på farten.

199,00 kr.

Heimish - Dailism Smudge Stop Mascara

Er du også træt af, at din mascara begynder at drysse og sætte sig under øjnene i løbet af dagen? Så skal du prøve Dailism Smudge Stop Mascara.

109,00 kr.

Heimish - Low pH Hydrating Mask Sheet

En delikat mikrofiber sheet-maske baseret på forskellige botaniske ingredienser som har et højt indhold af vitaminer. Ingredienserne har tilsammen mange gode egenskaber, bla. en anti-age effekt og evnen til at formindske pigmentpletter, akne-ar og urenheder.

19,00 kr.

Hvis du endnu ikke har prøvet All Clean Balm fra Heimish, skylder du næsten dig selv, at gøre det. Det er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser og opløser selv en tung og vandfast makeup. 
Balmen har et højt indhold af olier, der når den masseres ind i huden, smelter og bliver til en letafvaskelig mælk, når du tilsætter vand. Den renser dybt ind i huden, og får skidt og bakterier ud. Dog uden at trække din naturlige fugt ud af din hud. Når du først har prøvet denne rens, får den med garanti en fast plads i din hudpleje rutine.

Et andet bestseller produkt fra Heimish er deres eye patch's "Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch". Det er en smuk rosa farvet øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene men samtidig også hjælper øjenomgivelserne med at holde sig stramme og faste.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev