Heimish

(23 produkter)

Heimish er et moderne og chic brand, som henvender sig til den modne og kvalitetsbevidste kvinde.
De er især kendt for deres "All Clean Balm", der har revolutioneret den måde, vi anvender vores oliebaserede rens på.
Hemish tester ikke på dyr og producerer uden parabener.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Heimish - All Clean low pH Balancing Vegan Essence

Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA.

249,00 kr.

Heimish - Marine Care Cream Toner

Denne toner fra Heimish Marine Care Cream-linje, er udviklet specialt til den tørre og svækket hud, der mangler et boost af fugt, næring og anti-age.

229,00 kr.

Heimish - All Clean Low pH Balancing Vegan Toner

Denne toner fra Heimish vil med dens indhold af planteekstrakter, PHA og AHA berolige din hud, tilføre fugt og give en mere jævn hudoverflade.

199,00 kr.

Heimish - Marina Care Oil Ampoule

En intensiv serum/olie hybrid som nærer din hud med en balanceret blanding af effektive anti-age ingredienser. Denne olieserum vil tilføre en høj og koncentreret mængde fugt til din hud samtidig med at give din hud et boost af anti-age.

189,00 kr.

Heimish - Glow Make up Fixer

En opfriskende mist der vil holde din make-up frisk hele dagen, samtidig med at tilføre en let glød til huden. Glow Make Up Fixer er baseret på 92% rosenvand og ceramider, hvilket vil gå ind og opfriske og fugte huden.

159,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.

Heimish - All Clean Balm (50 ml.)

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Rensen er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus.

99,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

139,00 kr.

Heimish - All Clean Green Foam

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

99,00 kr.

Heimish - Marine Care Rich Cream

En nærende og udglattende creme der tilfører din hud en stor mængde af effektive anti-age med cremens indhold af fermenteret tang-ekstrakt, peptider, plante stamcelle ekstrakt og mineral-rigt søvand.

229,00 kr.

Heimish - Dailism Smudge Stop Mascara

Er du også træt af, at din mascara begynder at drysse og sætte sig under øjnene i løbet af dagen? Så skal du prøve Dailism Smudge Stop Mascara.

109,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Satin Cream

En nærende og fugtgivende creme baseret på 63% bulgarsk rosenvand, hvilket er en eksklusiv ingrediens som gør huden silkeblød og strålende.

289,00 kr.

Heimish - Marine Care Eye Cream

En fugtgivende anti-age øjencreme der forebygger fine linjer og aldringstegn. Marine Care Eye Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede anti-age ingredienser til at opstramme huden

244,00 kr.

Heimish - Cica Live Clear Spot Gel

En reparerende spot-gel der vil formindske urenheder, rødme og tilstoppede porer. Cica Live Clear Spot Gel vil efter påføring hurtigt dulme urenheder med dens indhold af 87% ren Centella Asiatica vand.

169,00 kr.

Heimish - Cica Live Repair Cream

En nærende og reparerende creme der behandler urenheder, rødme og svækket hudbarriere. Cica Live Repair Cream tilfører din hud en høj mængde af den reparerende ekstrakt Centella Asiatica med et indhold på hele 51%.

229,00 kr.

Heimish - Moisture Surge Gel Cream

En kølende og beroligende gel-creme med en let konsistens der indeholder en høj mængde af fugt. Moisture Surge Gel Cream er baseret på vandmelon-ekstrakt.

Ikke på lager
249,00 kr.

Heimish - Artless Perfect Cushion (#23)

En multifunktionel og fugtgivende cushion-foundation som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse.

289,00 kr.

Heimish - Artless Perfect Cushion (#21)

En multifunktionel og fugtgivende cushion-foundation som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse.

289,00 kr.

Heimish - Cica Live Ampoule Mask

En fugtgivende og lindrende sheet-maske der kan formindske både urenheder, tør hud og rødme. Sheet-masken tilfører din hud en fornyet glød og elasticitet med dens indhold af 5 slags hyaluronsyre og ekstrakt fra urten centella asiatica.

24,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Mist Serum

En serum i spray-form som er baseret på 88% bulgarsk rosenvand der fugter huden og giver en synlig glød.

199,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

179,00 kr.

Heimish - Black Tea Mask Pack

En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed på farten.

189,00 kr.

Heimish - All Clean Balm (7 ml.)

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Rensen er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus.

29,00 kr.

Hvis du endnu ikke har prøvet All Clean Balm fra Heimish, skylder du næsten dig selv at gøre det. Det er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser og opløser selv en tung og vandfast makeup. Balmen har et højt indhold af olier, som smelter, når olien masseres ind i huden. Når du tilsætter vand omdannes olie til en letafvaskelig mælk, så den nemt kan fjernes igen. Den renser dybt ind i huden og fjerner skidt og bakterier – dog uden at trække din naturlige fugt ud af din hud. Når du først har prøvet denne rens, får den med garanti en fast plads i din hudplejerutine. 

Et andet bestseller produkt fra Heimish er deres eye patch's "Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch". Det er en smuk rosa farvet øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene men samtidig også hjælper øjenomgivelserne med at holde sig stramme og faste.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.