GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Holika Holika

(9 produkter)

Holika Holika er et prisvenligt brand som laver produkter i høj kvalitet baseret på ingredienser af høj kvalitet. Deres vision er at give kunderne både sjove og praktiske produkter som frembringer den naturlige skønhed.

Sortér efter:

Holika Holika - Good Cera Super Cream Original

En meget nærende og fugtgivende creme som er perfekt til dig med tør hud. Cremen er lavet på ceramider, hvilket er en ingrediens der intensivt hydrerer og fugter din hud.

224,00 kr.

Holika Holika - Aloe 99% Soothing Gel

En naturlig og ren aloe vera gel. Aloe vera er en fugtgivende ingrediens som har en kølende effekt. På den måde bliver rødme og irritation formindsket og du opnår samtidig en fugtet hud med en blød overflade.

79,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter

Masken med shea-smør er en utrolig næringsrig maske som øjeblikkeligt fugtet og nærer din hud. Efter brug af masken vil du med det samme kunne se en fornyet glød og en hud som stråler.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Damask Rose

Masken med rosen-olie tilfører huden et intensivt fugt-boost og hjælper huden med at opretholde en sund hud i balance. Samtidig har den anti-age egenskaber hvor den har en opstrammende effekt samtidig med at bidrage til en elastisk hud.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Rice

Masken med ris-ekstrakt har en lysnende effekt, og er god til at formindske pigmentpletter. Ris-ekstrakt har også gode fugtgivende egenskaber og giver en sund glød til huden. Efter brug vil huden være silkeblød og du vil se en fornyet elasticitet i huden.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Pearl

Masken med perleekstrakt som sætter gang i hudens naturlige cellefornyelse så du opnår en mere ensartet hudtone. Samtidig har perle en opstrammende effekt og er en luksuriøs anti-age ingrediens der tilfører både fugt og glød.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Green Tea

Masken med grøn te har anti-inflammatoriske egenskaber og er derfor god til at formindske uønsket rødme og urenheder i huden og samtidig give en mere ensartet hudtone. Samtidig tilfører masken huden en masse fugt og gør huden elastisk.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Cucumber

Masken med agurk har en øjeblikkelig kølende effekt og samtidig gode fugtgivende egenskaber. Efter brug af masken vil du se en reduktion af irritation og rødme i huden samtidig med en naturlig glød.

14,00 kr.

Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet - Acai Berry

Masken med acai bær har et højt indhold af vitaminer og en naturlig syrlighed, som vil blødgøre huden grundet dens naturlige eksfolierende evne. Du opnår en mere ensartet hudtone og en mere elastisk hud med en ungdommelig glød.

14,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev