GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Huxley

(7 produkter)

Huxley er et moderne brand, der udforsker nye ingredienser og går forest med nye trends indenfor k-beauty.

Hovedingrediensen i deres produkter er er figenkaktusolie fra Saharas ørken. Inspireret af Berber kvinderne fra Nordafrika, som har brugt denne ingrediens for at holde deres hud fugtet i det hårde klima.

Huxley tester ikke på dyr.

Sortér efter:
Bestseller
Huxley - Cream; Anti-Gravity

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luskuriøs anti-age creme som er rig på anti-oxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

209,00 kr.
Huxley - Essence; Grab Water Tilbud

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.
239,20 kr.

Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like

En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt og intens næring. Især god til moden og tør hud.

299,00 kr.
Huxley - Cleansing Foam; Deep Clean, Deep Moist Tilbud

Huxley - Cleansing Foam; Deep Clean, Deep Moist

En cremet renseskum baseret på figenkaktusolie, hvilket er en fugtgivende anti-age ingrediens. Renseskummen dybbderenser huden og fjerner effektivt skidt, snavs og overskydende olie.

199,00 kr.
159,20 kr.
Huxley - Cleansing Water; Be Clean, Be Moist Tilbud

Huxley - Cleansing Water; Be Clean, Be Moist

En fugtgivende og allergivenlig rensevand, der er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Den er fuld af plejende antioxidanter og vitaminer og er formuleret med 74 % kaktus ekstrakt. God til de fleste hudtyper.

199,00 kr.
159,20 kr.
Huxley - Toner; Extract It Tilbud

Huxley - Toner; Extract It

En mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

224,00 kr.
179,20 kr.

Figenkaktusolien, som Huxley anvender som hovedingrediens i alle deres produkter, er meget rig på antioxidanter, hvilket giver den en super fugttigende effekt. Udover det, indeholder det også 400 gange mere vitamin E end ex. olivenolie. 

En af Huxley's bestsellers er "Huxley - Cream; Anti-Gravity". Det er en super effektiv anti-age creme, der udglatter og opstrammer huden. Den er selvfølgelig lavet på figenkaktusolie fra Saraha's ørken, og beskytter din hud mod både ryker, fine linjer og fugt-tab. Den er især velegnet til moden hud. Og kan bruges både morgen og aften, og god at lægge makeup ovenpå.
 
Udover Huxley's Anti-Gravity creme, findes der også en rens til den modne kvinde. Det er Huxley's "Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist". Den er utrolig fugtgivende cleanser, der føles meget nærende. Den er pH-balanceret og god til især moden, normal og tør hud.
 
Endnu en bestsellers fra Huxley er "Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like". Det er en en blanding af figenkaktusolie fra Saraha's ørken og en normal essens. Den udglatter fine linjer og rynker, og giver en langvaring fugt og meget intens næring til din hud. 
 
En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt, uden at fedte din hud. Olien absoberes hurtigt i din hud, den er drøj i brug og så dufter den så skøn.  

Alt i alt er Huxley et fantastisk brand med den skønneste, naturlige duft.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev