Huxley

(21 produkter)

Huxley er et moderne brand, der udforsker nye ingredienser og går forrest med nye trends inden for K-beauty.

Hovedingrediensen i deres produkter er er figenkaktusolie fra Saharas ørken. Olien er inspireret af Berberkvinderne fra Nordafrika, som har brugt denne ingrediens for at holde deres hud fugtet i det hårde klima.

Huxley tester ikke på dyr.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Huxley - Cleansing Oil; Deep Clean, Deep Moist

En luksuriøs og let olierens, baseret på figenkaktusolie og ekstrakt, der nænsomt opløser makeup, solcreme og snavs.

349,00 kr.

Huxley - Body Oil; Moroccan Gardener

En luksuriøs og blødgørende kropsolie, baseret på figenkaktusolie og ekstrakt, der efterlader huden fugtet og glat.

309,00 kr.

Huxley - Conditioning Essence; Reframe

En fugtgivende og plejende essens, der behandler tør og dehydreret hud samt styrker hudbarrieren.

349,00 kr.

Huxley - Conditioning Mask; One Moment

En fugtgivende og anti-aging sheet-maske fra Huxley, der tilfører din hud fugt og forebygger fine linjer.

39,00 kr.

Huxley - Body Wash; Moroccan Gardener (30 ml.)

En eksklusiv showergel med Huxleys signatur duft. Denne showergel vil rense og nære din hud med dens fugtgivende og milde formular, som føles let og blød på huden

69,00 kr.

Huxley - Priming Essence Radiance Layer

Et innovativt og multifunktionelt primer, der forener koreansk hudpleje og makeup i ét produkt.

329,00 kr.

Huxley - Body Wash; Moroccan Gardener

En eksklusiv showergel med Huxleys signatur duft. Denne showergel vil rense og nære din hud med dens fugtgivende og milde formular, som føles let og blød på huden.

269,00 kr.

Huxley - Body Lotion; Moroccan Gardener (30 ml.)

En eksklusiv bodylotion med Huxleys signaturduft. Denne bodylotion vil nære din hud med dens dybt fugtgivende formular, som føles let og blød på huden.

69,00 kr.

Huxley - Secret of Sahara Sleep Mask: Good Night

En plejende og beroligende sovemaske fra Huxley, der fornyer din hud samt efterlader huden med en ungdommelig glød dagen efter.

239,00 kr.

Huxley - Secret of Sahara Clay Mask: Balance Blend

En dybderensende lermaske, der effektiv trækker overskydende olie og snavs ud af huden og porerne, samt fjerner døde hudceller fra overfladen af din hud.

239,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity (7 ml.)

En luskuriøs anti-age creme som er rig på anti-oxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

69,00 kr.

Huxley - Eye Cream; Concentrate on

En fugtgivende øjencreme som forebygger fine linjer og tør hud omkring øjnene. Med dens naturlige ekstrakter vil huden omkring øjnene blive styrket.

Ikke på lager
349,00 kr.

Huxley - Body Lotion; Moroccan Gardener

En eksklusiv body-lotion med Huxleys signaturduft. Denne bodylotion vil nære din hud med dens dybt fugtgivende formular, som føles let og blød på huden

299,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luksuriøs anti-age creme som er rig på antioxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

209,00 kr.

Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like

En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt og intens næring. Især god til moden og tør hud.

299,00 kr.

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.

Huxley - Cleansing Water; Be Clean, Be Moist

En fugtgivende og allergivenlig rensevand, der er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Den er fuld af plejende antioxidanter og vitaminer og er formuleret med 74 % kaktus ekstrakt. God til de fleste hudtyper.

199,00 kr.

Huxley - Toner; Extract It

En mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

224,00 kr.

Huxley - 5-Layer Pure Cotton Pads

Normale og billige vatrondeller kan indeholde kemiske stoffer og blegemidler, hvilket ikke er særlig godt for huden. Du gør din hud en tjeneste ved at skifte til koreanske vatrondeller, der tager bedre hensyn til huden, og ikke indeholder stoffer som er skadelige for huden.

49,00 kr.

Huxley - Hydrating Trio

Et sæt der inkluderer 3 lækre produkter fra Huxley: Toner; Extract It, Essence; Grab Water, Cream; Fresh And More. Hovedingrediensen i alle produkterne er figenkaktusolie fra Saharas ørken, der er kendt for dens høje indhold af antioxidanter

599,00 kr.

Figenkaktusolie er en ingrediens som Huxley anvender i samtlige produkter. Olien er rig på antioxidanter, hvilket giver den en super fugtgivende effekt. Figenkaktusolie indeholder mere end 400 gange mere vitamin E end fx olivenolie.  

En af Huxleys bestsellers er "Huxley - Cream; Anti-Gravity". Det er en super effektiv anti-age creme, der udglatter og opstrammer huden. Den er selvfølgelig lavet på figenkaktusolie fra Sarahas ørken og beskytter din hud mod både rynker, fine linjer og fugttab. Den er især velegnet til moden hud, og den kan bruges både morgen og aften. Cremen danner et godt grundlag før man lægger makeup ovenpå.

Udover Huxleys Anti-Gravity creme, findes der også en rens til den modne kvinde. Det er Huxley's "Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist". Det er en utrolig fugtgivende cleanser, der føles meget nærende. Den er pH-balanceret og god til især moden, normal og tør hud.

Endnu en bestseller fra Huxley er "Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like". Produktet er en blanding af figenkaktusolie fra Sarahas ørken og en normal essens. Den udglatter fine linjer samt rynker, og giver en langvarig fugt og meget intens næring til din hud. "Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like" er en nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og normal essens. Den udglatter aldringstegn og giver langvarig fugt, uden at fedte din hud. Olien absorberes hurtigt i din hud, den er drøj i brug, og så dufter den skønt.  

Alt i alt er Huxley et fantastisk brand med den skønneste, naturlige duft.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.