GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.

DAG TIL DAG LEVERING

bestil inden kl. 14

KUNDESERVICE

4248 0700 fra kl. 15-19

0

Huxley

(9 produkter)

Huxley er et moderne brand, der udforsker nye ingredienser og går forest med nye trends indenfor k-beauty.

Hovedingrediensen i deres produkter er er figenkaktusolie fra Saharas ørken. Inspireret af Berber kvinderne fra Nordafrika, som har brugt denne ingrediens for at holde deres hud fugtet i det hårde klima.

Huxley tester ikke på dyr.

Sortér efter:

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

199,00 kr.

Huxley - Cleansing Water; Be Clean, Be Moist

En fugtgivende og allergivenlig rensevand, der er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Den er fuld af plejende antioxidanter og vitaminer og er formuleret med 74 % kaktus ekstrakt. God til alle hudtyper, der ikke er sensitive overfor parfume.

199,00 kr.

Huxley - Toner; Extract It

En ultra mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

224,00 kr.

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En creme rig på anti-oxidanter, der udglatter huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

259,00 kr.

Huxley - Essence; Grab Water

En dybt fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med, at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.

Huxley - Oil Essence; Essence-like, Oil-like

En nytænkende essens, der er en balanceret blanding af figenkaktus olie fra Saharas ørken og essens. Den udglatter huden og giver langvarig fugt og intens næring. Især god til moden og tør hud.

299,00 kr.

Huxley - 5-Layer Pure Cotton Pads

Billige vatrondeller kan indeholde kemiske stoffer. Du gør din hud en tjeneste, ved at skifte til koreanske vatrondeller, der tager bedre hensyn til huden.

49,00 kr.

Huxley - Hydrating Trio

Et sæt der inkluderer 3 lækre produkter fra Huxley: Toner; Extract It, Essence; Grab Water, Cream; Fresh And More. Hovedingrediensen i alle produkterne er figenkaktusolie fra Saharas ørken, der er kendt for dens høje indhold af antioxidanter

599,00 kr.

Huxley – Cream; Fresh and More

En let fugtighedscreme, der opfrisker træt og kedelig hud. Er især velegnet til normal, kombineret og fedtet hud. Cremen tører hurtigt ind, og leverer en tilpas mængde fugt til huden, og beskytter imod fugttab.

239,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev