I Dew Care

(9 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

I Dew Care - Yoga Kitten

En beroligende og dybderensende lermaske fra I Dew Care, som hjælper med at behandle tilstoppede porer, formindske urenheder og rødme. Denne maske er effektiv til at opløse gammelt sebum fra porerne, så de kan trække sig sammen.

279,00 kr.

I Dew Care - Namaste Kitten

Namaste Kitten er en vandbaseret rens med Hemp frø-olie, der har et højt indhold af antioxidanter. Disse plejer huden og har beroligende effekt på rødme.

229,00 kr.

I Dew Care - Matcha Mood

En beroligende og plejende ansigtsmaske, der hjælper med at behandle irriteret og problem hud. Masken er i matcha varianten, som dufter af matcha og indeholder en masse antioxidanter, der forebygger aldringstegn.

279,00 kr.

I Dew Care - Juicy Kitten

En anti-age serum, der behandler aldringstegn og fine linjer samt har helende og lysende egenskaber. Denne serum fra I Dew Care er især kompatibel til moden hudtype, der ønsker at genoprette elasticitet i huden og få en ungdommelig glød.

279,00 kr.

I Dew Care - Glow Easy

En nærende og plejende læbeolie, der efterlader dine læber med en sund glød, samtidig med at tilfører fugt til dine læber. Produktet kan anvendes som en behandling for at få bløde læber, men kan også indgå i dit make-up look grundet dens naturlige pinke nuance.

149,00 kr.

I Dew Care - Cake My Day

En dybt fugtgivende ansigtsmaske, der behandler tør og dehydreret hud samtidig med at den er utrolig sjov at påføre, da den både dufter som og ligner en kage.

279,00 kr.

I Dew Care - Bright Side Up

En toneudjævnende serum, der kan behandle livløs hud der mangler elasticitet. Seraen efterlader din hud med en fornyet glød og hjælper på uens hudtone.

Ikke på lager
279,00 kr.

I Dew Care - Berry Melting

Berry Melting er en rensebalm, der er baseret på botaniske olier og blåbærs-ekstrakter, som efterlader din hud fugtet. Balmen har også beskyttende egenskaber mod frie radikaler.

249,00 kr.

I Dew Care - Berry Groovy

En eksfolierende ansigtsmaske, som har udjævnende egenskaber og hjælper med at behandle ujævn hudtekstur, uens hudtone og pigmentpletter.

249,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.