I'm From

(6 produkter)

I’m From er kendt for sine rene og naturlige ingredienser, der er meget sikre og effektive. Dette forklarer også deres slogan ”Nature as it is, it’s I’m from”.

Deres produkter er lavet med naturlige ingredienser af højeste kvalitet, der kan bruges af alle hudtyper.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

I'm From - Rice Toner

En fugtgivende og nærende toner, der forebygger tør og dehydreret hud, ved at forme en beskyttende barrier over huden for at undgå tab af fugtniveauet i din hud.

269,00 kr.

I’m From - Honey Mask

Denne ansigtsmaske fra I’m From er spækket med naturlige ingredienser, der vil tilføre din hud en stor mængde fugt og næring og samtidig beskytte din hud.

364,00 kr.

I’m From - Mugwort Mask

Denne maske fra I’m From vil med dens indhold af artemisia, grøn te og centella asiatica formindske irritation, rødme og urenheder.

364,00 kr.

I’m From - Vitamin Tree Water Gel

Denne gel vil tilføre fugt og glød. Derudover vil gelen give dig en mere ensartet hudtone og hjælpe med at balancere olie og fugt niveauet i din hud.

289,00 kr.

I’m From - Mugwort Sheet Mask

Denne sheet-maske fra I’m From vil med dens indhold af artemisia (koreansk malurt) og allantoin berolige din hud og tilføre fugt.

36,00 kr.

I’m From - Mugwort Essence

Denne essens indeholder kun 1 ingrediens og er derfor ideel til dig, der ønsker effektive produkter med minimalistiske ingredienslister.

364,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.