Illiyoon

(8 produkter)

Illiyoon udvikler simpelt, men effektivt hudpleje til den sensitive og tørre hud som har brug for at blive næret og beroliget. Deres produkter er baseret på traditionelle koreanske urter samt andre naturlige ingredienser fra Asien. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Illiyoon - Ceramide Ato Concentrate Cream

En fugtgivende og beroligende creme der både kan bruges på kroppen og ansigtet. Denne creme indeholder det patenterede Ceramide Skin Complex, der hjælper med at styrke hudens barriere og hjælper huden med at holde på fugt længe.

249,00 kr.

Illiyoon - Probiotics Skin Barrier Mask

En fugtgivende og beroligende sheetmaske der vil styrke din hudbarriere. Denne sheet-maske vil med dens indhold af ginseng rod vand og madecassoside berolige din hud og tilføre din hud fugt og antioxidanter.

49,00 kr.

Illiyoon - Ceramide Intensive Moisture Mask

Denne sheet-maske vil med dens indhold af ceramider, forskellige botaniske ekstrakter og allantoin tilføre din hud en stor mængde fugt, styrke din hudbarriere og berolige din hud.

34,00 kr.

Illiyoon - Ultra Repair Moisture Cleanser

En fugtgivende og nærende kropssæbe/showergel der formindsker tør hud og styrker hudens fugtbarriere.

199,00 kr.

Illiyoon - Probiotics Skin Barrier Gentle Cleanser

En mild intimsæbe, der med sin lave pH-værdi beskytter mod udtørring og irritation. Denne intimsæbe fra Illiyoon vil med dens botaniske ekstrakter tilføre din hud fugt og holde din sensitive hud sund. Derudover vil rensen hjælpe med at styrke hudens fugtbarriere.

219,00 kr.

Illiyoon - Ceramide Micellar Water

En mild micellar vand med få ingredienser som effektivt fjerner makeup, solcreme, olie og snavs fra huden.

189,00 kr.

Illiyoon - Ceramide Cleansing Gel

En fugtgivende rensegel der effektivt fjerner makeup, solcreme og snavs uden at udtørre huden. Denne rens indeholder ceramider, der hjælper huden med at holde på fugt og næring og samtidig beskytte huden mod irritation.

Ikke på lager
199,00 kr.

Illiyoon - Fresh Moisture Lip And Eye Remover

En effektiv makeupfjerner der kan fjerne vandfast øjen- og læbemakeup uden at irritere. Denne makeupfjerner indeholder kokosolie, der tilfører huden fugt og næring.

109,00 kr.