GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

It's Skin

(1 produkter)

It's Skin er et af de nyere brands i Sydkorea. Deres ingredienser er meget naturlige og deres produkter er fremstillet ud fra videnskabelige formler. Deres filosofi er, at de vil fremstille produkter, der er forholdsvis prisbillige og som samtidig går ind og afhjælper forskellige hudtilstande, effektivt. 

Sortér efter:
It’s Skin - Power 10 Formula GF Effector Tilbud

It’s Skin - Power 10 Formula GF Effector

En intensivt fugtgivende, nærende og beroligende serum som med dens indhold af lakridsekstrakt formindsker irritation og rødme i huden.

129,15 kr.
103,32 kr.

It's Skin er specielt kendte for deres serummer. It's Skin serummer har hver deres unikke egenskab, der går ind og afhjælper de forskellige hududfordringer, som vi kan have.
Vi får alle It's Skin serummer på lager, men vi vil lige nævne de mest populærer af dem.

  • It’s Skin - Power 10 Formula VE Effector. Denne serum fra It' Skin er en fugtgivende serum med vitamin E, som giver en flot glød og går ind og giver en masse fugt. Specielt velegnet til dig med tør og mat hud.
  • It’s Skin - Power 10 Formula VC Effector. Denne serum fra It's Skin er med vitamin C samt grøn te ekstrakt. Serummen har mange gode egenskaber. Den udjævner hudtonen, formindsker store porer og urenheder og sidst men ikke mindst har den en god anti-age effekt.
  • It’s Skin - Power 10 Formula SYN-AKE. Denne serum fra It's Skin formindsker rynker og fine linjer. Det er altså en koncentreret og effektiv anti-age serum. der er med til at give en ungdommelig hud og glød.
  • It’s Skin – Power 10 Formula GF Effector. Denne serum fra It's Skin har en intens fugtgivende effekt, der også er meget beroligende, p.g.a. dens indhold af lakridsekstrat. Lakridsekstrakt formindsker irritation og rødme i huden.
Tilmeld nyhedsbrev