Jumiso

Jumiso - Super Soothing Calming & Relief Teca Solution Facial Cream


En beroligende anti-age creme, som reparerer hudbarrieren samt dulmer rødme.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende anti-age creme, som reparerer hudbarrieren samt dulmer rødme. Denne creme fra Jumiso vil med sit indhold af TECA udjævne din hudtone, så huden fremstår mere ensartet samtidigt med, at den styrker og beskytter huden. 

Hovedingrediensen er TECA (Titrated Extract of Centella Asiatica), som er en rendyrket ekstrakt af centella asiatica, og er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Samtidig giver TECA en fugtgivende effekt og med dens antioxidanter samt aminosyre kan den forebygge aldringstegn, pigmentpletter og rødme.  

Cremen er fri for parabener, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol 

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - Have A Good Cream Snail & Centella

En creme med snegleslim og centella-ekstrakt som beroliger og fugter huden. Cremen formindsker irritation og urenheder i huden samt akne-ar og pigmentering.

159,00 kr.

Jumiso - All day Vitamin Nourishing & Recharging Wash-Off Mask

En fugtgivende og nærende ansigtsmaske der formindsker pigmentpletter, akne-ar og livløs hud. Ansigtsmasken tilfører din hud en stor mængde af glød, elasticitet og antioxidanter med indholdet af ”15-vitamin complex”

199,00 kr.

Jumiso - Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum

En vegansk serum formuleret specielt til sensitiv, rødmosset eller uren hud. Denne serum vil dulme rødme, tilføre fugt, forstærke din hudbarriere og formindske urenheder.

189,00 kr.