Jumiso

Jumiso - AC Cure Vegan Cover Patch Blemish Care


En effektiv og øjeblikkelig virkende bumseplastre, der er et af de mest velkendte k-beauty produkter.

Lager status

Produktet er på lager

44,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og øjeblikkelig virkende bumseplastre. Jumiso AC Cure Cover Patch er små, tynde plastre, som man putter direkte på bumserne, når de opstår. Plastrets effektive formel minimerer bumsens størrelse, så du vågner med en fladere og mindre tydelig bums. Jumiso AC Cure Cover Patch plastre forebygger akne-ar og er antibakterielle.

Plasterne er lavet af hydrocolloid, der normalt bruges til sårbehandling i medicinalindustrien, og virker ved at trækker bakterier, olier og snavs ud over tid – helt uden at irritere huden. Samtidig sikrer bumseplastret, at du ikke efterlades med akne-ar. Jumisos bumseplastre er endvidere smarte, hvis du har svært at holde fingrene fra dine bumser.

Plastrene kan anvendes i din morgen- og aftenrutine samt under makeup, takket være det bløde materiale, der ligger tæt ind på huden.

AC Cure Vegan Cover Patch Blemish Care er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, alkohol og silikone.

Vegansk produkt. 

 

30 stk. af 12mm (12 stk) og 10mm (18 stk)  

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jessica 05-08-2022

Jeg købte dette produkt med forventningen, at den ville suge alt snavset ud i løbet af natten, men jeg mener at det er den type bumseplastre, der fungerer bedre, efter du har "popped" en bums, og gu gerne vil sikre, at alt pus er ude.
For det antal patches du får, er prisen god, men jeg ville nok ikke købe igen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - First Skin Brightening Mask

En sheet-maske som formindsker uens hudtone, pigmentpletter og akne-ar samt bringer nyt liv i huden.

19,00 kr.

Jumiso - Have A Good Cream Snail & Centella

En creme med snegleslim og centella-ekstrakt som beroliger og fugter huden. Cremen formindsker irritation og urenheder i huden samt akne-ar og pigmentering.

159,00 kr.

Jumiso - AC Cure No Pain No Gain Spot Cream

En spotcreme til dig der ønsker hurtig og effektiv spot-behandling af akne og urenheder. AC Cure No Pain No Gain Spot Cream indeholder silica, der hjælper cremen med at trænge dybt ned i huden og effektivt levere de aktive ingredienser.

189,00 kr.