Keep Cool

(6 produkter)

Keep Cool er et koreansk hudplejebrand, som til trods for deres søde indpakning, tilbyder sofistikerede formularer af høj kvalitet. Produkterne er specielt udviklet til sensitiv hud, idet fokus er på rene formularer og simple, men effektive ingredienser.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Keep Cool - Soothe Intensive Calming Mask

En reparerende og dulmende sheet-maske der formindsker urenheder, solskader, dehydreret hud og rødme/irritation. Soothe Intensive Calming Mask vil berolige din hud og reparere en svag hudbarriere ved at tilføre naturlige ingredienser der tilfører fugt og formindsker irritation.

24,00 kr.

Keep Cool - Ocean Intensive Hydrating Mask

En fugtgivende og nærende sheet-maske der formindsker tør- og dehydreret hud samtidig med at den tilfører glød. Ocean Intensive Hydrating Mask tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser, som vil arbejde sammen for at fugte og nære huden.

24,00 kr.
Keep Cool - Soothe Phyto Green Shower Cleansing Water (500 ml.) 20% rabat

Keep Cool - Soothe Phyto Green Shower Cleansing Water (500 ml.)

En mild rensevand der formindsker rødme, sensitivitet og irritation ved afrensning af make-up. Rensevanden fjerner øjeblikkeligt make-up og skidt fra huden på en skånsom måde.

139,00 kr.
111,20 kr.
 Keep Cool - Soothe Phyto Green Shower Cleansing Water (100 ml.) 20% rabat

Keep Cool - Soothe Phyto Green Shower Cleansing Water (100 ml.)

En mild rensevand der formindsker rødme ved afrensning af make-up. Rensevanden fjerner øjeblikkeligt make-up og skidt fra huden på en skånsom måde.

59,00 kr.
47,20 kr.
 Keep Cool - Ocean Deep Cleansing Foam 20% rabat

Keep Cool - Ocean Deep Cleansing Foam

En mild ansigtsrens der dybderenser porerne samtidig med at fjerne let make-up og skidt fra huden. Rensen tilfører din hud fugt og næring med dens indhold af søvand, spirulina og forsythia ekstrakt.

119,00 kr.
95,20 kr.
Keep Cool - Soothe Bamboo Serum 20% rabat

Keep Cool - Soothe Bamboo Serum

En reparerende serum som vil formindske rødme og irritation i huden samtidig med at tilføre et fugtboost. Soothe Bamboo Serum vil effektivt genopbygge en sund hud-barriere og reparere irriteret og udsat hud.

239,00 kr.
191,20 kr.

Keep Cool er et koreansk hudpleje-brand som til trods for deres søde indpakning tilbyder sofistikerede formularer af høj kvalitet. Produkterne er især udviklet med sensitiv hud in-mente, da der er fokus på rene formularer og simple, men effektive ingredienser. Navnet Keep Cool repræsenterer deres hovedpointe om, at mange hudproblemer kan løses ved at berolige og nedkøle huden. Derfor er Keep Cool produkterne baseret på ingredienser, der beroliger rødme og overophedning, som fx bambusvand. På denne måde forebygger Keep Cool-produkterne en lang række hudtilstande, som fx rødme, urenheder, tør hud, irritation og mangel på glød.