Millford

(12 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Millford - Vita A & Collagen Rich Cream

En effektiv anti-age creme som minimerer fine linjer og beskytter huden mod tab af elasticitet. Fugtighedscremen vil tilføre en masse fugt til din hud og efterlade huden med en ungdommelig glød.

339,00 kr.

Millford - Vita A & Collagen Rich Serum

En effektiv Vitamin A serum med 0,27% Retinyl Palmitate, som minimerer fine linjer og beskytter huden mod tab af elasticitet. Denne serum vil tilføre en masse fugt til din hud og efterlade huden med en ungdommelig glød.

289,00 kr.

Millford - Ivory Clay Foam Cleanser

En blød og cremet skumrens, der fjerner bakterier fra huden og efterlader huden klar til det næste trin i din hudplejerutine.

139,00 kr.

Millford - Vita A & Collagen Rich Toner

En effektiv anti-age toner som minimerer fine linjer og beskytter huden mod tab af elasticitet. Denne toner vil tilføre en masse fugt til din hud og efterlade huden med en ungdommelig glød.

279,00 kr.

Millford - AC On-Spot Cream

En spot-creme som behandler bumser, hudorme og store porer. Spot-cremen kan også reducere inflammation, formindske rødme og forebygge akne-ar.

199,00 kr.

Milllford - Deep Hydrating Daily Cream

En fugtighedscreme der tilfører huden en masse fugt og næring, samt styrker din hudbarriere. Cremen vil efterlade huden fugtmættet dagen lang og forebygger tabet af fugt i løbet af dagen.

279,00 kr.

Millford - Deep Hydrating Daily Toner

En dybt fugtgivende toner, der tilfører huden en masse fugt og næring. Toneren har beroligende effekt på huden, hvilket hjælper med at dulme rødme og blussende hud.

219,00 kr.

Millford - Deep Hydrating Daily Serum

En dybt fugtgivende serum, der formindsker tør og dehydreret hud. Serummet styrker hudbarrieren, hvilket forebygger fugttab i løbet af dagen.

249,00 kr.

Millford - AC Triple Acid Toner

En eksfolierende toner udviklet til dig, som har tendens til bumser, hudorme og tilstoppede porer. Denne toner kan behandle bumser, fjerne døde hudceller og formindske store porer.

229,00 kr.

Millford - AC Oil-Free Hydrating Jelly

En fugtgivende creme, der er særligt udviklet til dig som har tendens til bumser, hudorme og tilstoppede porer. Denne fugtighedscreme er fri for olier, som gør at cremen ikke tilstopper porerne.

239,00 kr.

Millford - AC Clarifying Foam Cleanser

En dybt rensende skumrens, som effektivt fjerner bakterier fra hudens overflade og samtidig er udviklet til at dulme bumser.

149,00 kr.

Millford - AC Bubbly Bubbly Wash-Off Pack

En sjov bobbel maske, der skummer op på huden efter påføring, der giver en dyb rens og fjerner overskydende olie fra porerne. Med dens indhold af kaolin, vil den trække overskydende olie og skidt ud af porerne og reducere synligheden af tilstoppede porer.

279,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.