Missha

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Aloe


Aloe vera giver en fugtgivende og kølende effekt. Den beroliger stresset og rød hud og holder huden sund.

Lager status

Produktet er på lager

13,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Disse sheet-masker er en ny lancering fra det populære mærke Missha hvor de har fokuseret på den perfekt pasform til ansigtet. De kommer i 7 forskellige varianter, og hver variant har sine egne unikke egenskaber. Lad den sidde på i 15-20 minutter, og lad derefter det resterende produkt tørre ind i huden. Dermatologisk testet.

 

Aloe:

Aloe vera giver en fugtgivende og kølende effekt. Den beroliger stresset og rød hud samt holder huden balanceret.

Er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater. 

 

Andre sheet-masker i serien: 

Cucumber:
En kølende og beroligende sheet-maske med agurke-ekstrakt som giver fugtet og ren hud.

Green Tea:
Grøn te giver en fugtgivende effekt og indeholder en stor mængde antioxidanter som hjælper med at holde huden sund og ungdommelig.

Honey:
Honning er meget nærende og fugtgivende for huden, og er ideel til at opfriske tør og kedelig hud.

Lemon: 
En sheet-maske som med dens indhold af citron-ekstrakt og forskellige vitaminer vil lysne pigmentpletter, akne-ar og uens hudtone, så man opnår flot og ensartet hud.

Pearl:
Perle giver en opfriskende fornemmelse og en mere ensartet hudtone. Perle ekstrakt er rig på mineraler, som lysner mørke og misfarvede områder på huden.

Pomegranate:
Granatæble ekstrakt hjælper med at give en spændstig og glat hud, samtidig med at få liv i træt og kedelig hud.

Red Ginseng:
Rød ginseng har en masse anti-age egenskaber og giver en masse fugt og næring til aldrende hud der kunne trænge til en ungdommelig glød. 

Rice:
En fugtgivende sheet-maske baseret på ris-ekstrakt som giver liv og glød til tør og kedelig hud. Giver en glat og mere ensartet hudtone.

Tea Tree:
Tea tree har anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, så derfor er denne maske meget ideel til dem, der døjer med bumser og urenheder. Den hjælper med at kontrollere hudens egen sebum produktion, så man ikke oplever så fedtet hud. 

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katinka 25-08-2020

Missha sheet-maskerne er mine favoritter. Denne bruger jeg især, når jeg har fået lidt for meget sol. Dejlig kølende og frisk.

Af: Alberte 22-04-2019

Rigtig god maske

Af: Selma 26-11-2018

Sheet-maskerne fra Missha passer perfekt til ens ansigtsform og glider ikke. Den her sheet-maske med aloe vera gav en virkelig kølende effekt efter brug samt beroligede den også min hud, da jeg har tendens til rødme og tør hud. Jeg vil klart anbefale masken til alle som oplever tør og irriteret hud.

Af: Rebecca 24-11-2018

Jeg har dog haft en lidt anden oplevelse med masken end andre.. Efter 15-20 min tog jeg masken af og selvom min hud godt nok var blød og fugtet, havde den efterladt min hud rød især omkring næsen og kinderne. Men det kan jo meget vel være at jeg ikke kan tåle Aloe Vera i ansigtet. Jeg har ikke oplevet dette med andre masker.

Af: Julie Lauritsen 17-11-2018

Den virkede som et mirakel til min sensitive hud efter en lang dag! Jeg blev fuldstændig frisket op, min hud så livlig ud og den beroligede mine bumser som var ved at komme frem. Dagen efter var min hud stadig smuk og bumserne på vej væk!
Jeg skaffer mig et lille lager af dem her!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Green Tea

Grøn te giver en fugtgivende effekt og indeholder en stor mængde antioxidanter som hjælper med at holde huden sund og ungdommelig.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Tea Tree

En sheet-maske, som med dens indhold af tea tree, går ind og hjælper med at kontrollere fedtet og uren hud.

13,00 kr.

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Honey

Honning er meget nærende og fugtgivende for huden, og er ideel til at opfriske tør og kedelig hud.

13,00 kr.