Mizon

(87 produkter)

Derma Space er officiel forhandler af Mizon.

Mizon er et brand, der er stiftet af dedikerede forskere fra nogle af Koreas bedste kosmetikfirmaer. Mizon er især kendt for deres produkter baseret på snegleslim, som er bestsellers i hele verden. Mizons produkter er af høj kvalitet og udviklet på baggrund af grundig forskning og med effektiviteten i fokus.

Mizon tester ikke deres produkter på dyr.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Mizon - Good Bye Blemish Pink Spot

En effektiv bumse behandling, der hjælper med at formindske bumser og uren hud med dens indhold af BHA. Opløsningen påføres direkte på urenhederne med en vatpind, hvorved urenheder formindskes natten over.

129,00 kr.

Mizon - Collagen Power Lifting Cream

En opstrammende anti-age creme, der indeholder hele 75% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen gør, at cremen opstrammer huden og forebygger aldringstegn som rynker og fine linjer.

199,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Peach)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser, heriblandt

79,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Tea Tree)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser, heriblandt tea tree ekstrakt, som har en dulmende effekt på rødme, irritation og bumser.

79,00 kr.

Mizon - Watermax Moisture B.B Cream

Denne populære bb-cream har en let og blød tekstur, som efterlader det fineste naturligt finish og glød, som udjævner hudtonen og mindsker rødme. Denne bb-cream giver den perfekte naturlige hud.

109,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Blueberry)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser, heriblandt blåbær- og sojafrø-ekstrakter, rense huden uden at irritere eller virke udtørrende.

79,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Milk)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser rense huden uden at irritere eller virke udtørrende.

79,00 kr.

Mizon - Orga-Real Barrier Cream

En fugtgivende creme der beroliger din hud samt styrker din hudbarriere. Denne creme efterlader huden fugtmættet dagen lang.

159,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Serum

En beroligende og helende serum, der dulmer irritation og rødme samtidig med at den efterlader huden kølet og fugtet.

189,00 kr.

Mizon - Goodbye Blemish Fresh Toner

En effektiv toner, der er målrettet uren og irriteret hud. Toneren giver en mild eksfoliering, som hjælper med at fjerner overskydende olie fra porerne og giver samtidig en fornyet glød.

159,00 kr.

Mizon - Good Bye Blemish Low pH Cleanser

En gelrens, der fjerner overskydende olie fra din hud og samtidig kan behandle bumser.

119,00 kr.

Mizon - Good Bye Blemish Soothing Gel Cream

En beroligende og helende gel creme, der er målrettet rødmosset, irriteret og uren hud. Cremen giver en mild eksfoliering, som hjælper med at fjerne overskydende olie i huden og samtidig give en fornyet glød

159,00 kr.

Mizon - Niacinamide Smoothing Body Lotion

En kropslotion udviklet i et eksklusivt samarbejde mellem Derma Space og Mizon. Af den grund er Derma Space den eneste forhandler af dette produkt i Danmark. Denne kropslotion er revitaliserende og fuld af effektive ingredienser, som både har en helende, farveudjævnende og teksturudglattende effekt på din hud.

169,00 kr.

Mizon - Goodbye Blemish Clear Patch

En effektiv behandling mod bumser. Disse bumseplastre fra Mizon kommer i en pakke af 44 stk. med 2 forskellige størrelser, hhv. 12 mm og 10 mm.

44,00 kr.

Mizon - Velvet Matte Lipstick

Få fine matte læber med denne silkebløde matte læbestift fra Mizon. Læbestiften har et intenst matte finish med en let og blød tekstur, der giver en lang holdbarhed.

99,00 kr.

Mizon - Brow Styling Pencil

En alt-i-en brynblyant med trekantet spids, der gør det let både at tegne små hårstrå eller hurtigt fylde brynet.

69,00 kr.

Mizon - Collagen Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmasker baseret på kollagen, der tilfører fugt og efterlader huden med en ungdommelig glød.

179,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Mild Acidic Gel Cleanser

En mild gel-rens, der fjerner make-up og skidt fra huden uden at være udtørrende på din hud, da denne rens har en pH-værdi af 5.5±.

129,00 kr.

Mizon - Salon Master Hair Clinic

En 3-i-1 hårkur der med sit høje indhold af proteiner og andre naturlige ingredienser afhjælper hårtab, tilfører volumen og behandler skadet hår og hovedbund.

169,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Aloe)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser, heriblandt aloe vera, rense huden uden at irritere eller virke udtørrende.

79,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Peeling Toner Pad

En eksfolierende toner-pad, som med sine dybderensende egenskaber vil formindske store porer og hudtekstur.

159,00 kr.

Mizon - BSA Blackhead Away Liquid

En effektiv eksfoliering med Betaine Salicylate, der fjerner døde hudceller og formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og ujævn hudtekstur.

199,00 kr.

Mizon - Snail Hand & Foot Cream

En fugtgivende creme til hænder og fødder, der er særligt velegnet til skadet og tør hud. Denne creme vil med dens indhold af snegleslim reparere skadet hud og tilføre næring.

59,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Eye Gel Patch

En fugtgivende og opstrammende øjenmaske, der formindsker fine linjer og tilfører huden en stor mængde fugt uden at føles tung. I en bøtte får du 60 individuelle øjenmasker.

179,00 kr.

Mizon - Black Pearl Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker, der formindsker aldringstegn og lysner mørke rander under øjnene.

189,00 kr.

Mizon - Pure Pearl Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmasker, der formindsker aldringstegn og mørke rander under øjnene.

189,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Nonnano Sunblock SPF50+ PA+++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt vil give en langvarende beskyttelse. Denne solcreme indeholder centella asiatica, grøn te og fem slags hyaluronsyre. Disse naturlige ingredienser vil berolige din hud, tilføre fugt, formindske aldringstegn og give en ungdommelig glød.

139,00 kr.

Mizon - Collagen Power Lifting Cream (Tube)

En opstrammende anti-age creme, der indeholder hele 75% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen gør, at cremen udglatter huden og forebygger aldringstegn, som rynker og fine linjer.

79,00 kr.

Mizon - Ampoule Set of Five

Et sæt med 5 af Mizons serummer i rejsestørrelser. Disse serummer hjælper hver især med forskellige hud-udfordringer. Hver rejsestørrelse indeholder 9,3 ml., så du har mulighed for at afprøve dem og finde din nye favorit serum.

229,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Peeling Toner Pad Moisture

En fugtgivende og eksfolierende toner-pad, der fjerner døde hudceller og samtidig tilfører huden fugt.

159,00 kr.

Mizon er et brand inden for koreansk hudpleje, som tilbyder makeup, hud-, krops-, og hårpleje. Mizon er især et af de brands, der anvender snegleslim i mange af deres produkter. Snegleslim er de mest hypede produkter inden for K-beauty, og vores sneglecreme har fået en fantastisk modtagelse hos danskerne. Snegleslimen bliver ofte betegnet som en vidunderingrediens, og denne ingrediens findes i mange Mizon produkter.

Hos Mizon er de mest kendte for deres "Snail Repair" linje. I "Snail Repair" linjen, som er de Mizon produkter, som vi har på webshoppen, er der en koncentration af snegleslim på mellem 80-92%. Altså en meget høj procentdel, og derfor er Mizon produkterne også så effektive.

Mizons produkter er især kendt for deres helende egenskaber, som formindsker rødme, pigmentpletter, aknear og urenheder. Samtidig indeholder mange Mizon produkter også EGF, som er en ingrediens, der sætter cellefornyelsen i gang. På den måde kan Mizon produkter forebygge rynker og fine linjer.

Her er en liste over, hvilke hudproblemer, snegleslim er godt for:

·        Forebygge rynker og fine linjer
·        Formindske akne og urenheder
·        Heler rødme og irritation
·        Formindsker pigmentpletter og aknear
·        Tilfører fugt og glød
·        Gør huden elastisk og silkeblød

Snegleslim er en rigtig effektiv ingrediens, og produkterne fra Mizon er bestsellers verden over.

De 3 produkter, som er vores bestsellers fra Mizon er:

  • Mizon - All In One Snail Repair Cream indeholder hele 92% filtreret snegleslim. Snegleslim udglatter rynker og fine linjer og er derfor også kendt som en effektiv anti-age creme. Udover at være en god anti-age creme, er Mizons creme også god til at reparere og hele aknear, bumser og skader på huden, fx solskader. Udover disse egenskaber, indeholder Mizon cremen også ingredienser, der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Sidst men ikke mindst indeholder Mizon cremen peptider og EGF, der øger kollagenproduktionen og virker opstrammende samtidig med, at den stimulerer cellefornyelsen. 
    Mizon sneglecremen er fri for parbener og kunstig parfume-/farvestoffer. 

  • Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule er en let serum, der indeholder 80% snegleslim. Som tidligere skrevet er snegleslimen en super god anti-age ingrediens, der udglatter rynker og fine linjer. Derudover har snegleslimen også den egenskab, at den reparerer og heler bumser, aknear og skader på huden. Denne serum fra Mizon indeholder selvfølgelig heller ikke parbener eller kunstige parfume-/farvestoffer. Derfor er den også velegnet til sensitiv hud.

  • Mizon - Snail Repair Eye Cream er også en af de bedstsælgende produkter her på webshoppen. Øjencremen fra Mizon indeholder 80% filtreret snegleslim, så igen et produkt, der er meget anti-age. Udover sine anti-age egenskaber (udglatter fine linjer og rynker), indeholder øjencremen fra Mizon også B3, der lysner mørke rander under øjnene. Dine øjenområder bliver også boostet med en masse fugt, så du kommer til at se mere frisk og yngre ud. 

Sydkorea er meget langt fremme med innovative hudplejeprodukter. Så når de har gode resultater med en ingrediens som snegleslim, så følger resten af verden hurtigt med. Derfor er produkterne fra Mizon ved at blive rigtig populære i Danmark. Sneglecremen fra Mizon blev også hurtigt en bestseller.

Læs vores blogindlæg om snegleslim og effekten af det.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.