GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Mizon

(30 produkter)

Mizon er et brand, der er stiftet af dedikerede forskere fra nogle af Koreas bedste kosmetikfirmaer. Mizon er især kendt for deres produkter baseret på snegleslim, der er best-sellers i hele verden. Mizon produkter er af høj kvalitet, og udviklet på baggrund af grundig forskning og med effektiviteten i tankerne.
Mizon tester ikke deres produkter på dyr.

Sortér efter:
Snegle-sæt #1 Tilbud

Snegle-sæt #1

Et sæt som består af 3 af de mest populære produkter fra Mizon’s snegle serie, selvfølgelig som fullsize produkter. Dette sæt er perfekt til fedtet, kombineret og normal hudtype.

467,00 kr.
389,00 kr.
Snegle-sæt #2 Tilbud

Snegle-sæt #2

Et sæt som består af 3 af de mest populære produkter fra Mizon’s snegle serie, selvfølgelig som fullsize produkter. Dette sæt er en mere fugtgivende udgave af sæt #1. Sættet består af 3 produkter, som tilsammen danner basis for en god hudplejerutine.

487,00 kr.
399,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

159,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

129,00 kr.

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme, som er tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster fra Mizon - All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.

Mizon - Snail Repair Perfect Cream

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.

Mizon - Snail Repairing Foam Cleanser

En rens baseret på snegleslim som dybderenser huden. Rensen er effektiv til at fjerne overskydende skidt, olie og rester af make-up.

69,00 kr.

Mizon - Snail Repair Intensive Toner

En multi-funktionel toner/skintonic med hele 30% snegleslim. Grundet dens høje indhold af snegleslim er den både fugtgivende, reparerende og opstrammende.

149,00 kr.

Mizon - Snail Repair Intensive Essence

En fugtgivende og reparerende essens med hele 86% snegleslim. Grundet det høje indhold af snegleslim har essensen gode helende, nærende og anti-age egenskaber.

159,00 kr.

Mizon - Snail 80 Intensive Repairing Serum

En lækker serum med 80% snegleslim som er fugtgivende, opstrammende og helende, hvilket formindsker pigmentpletter, alderstegn, rødme, store porer, urenheder og akne-ar.

169,00 kr.

Mizon - Gold Snail Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker baseret på snegleslim, 24 karat guld og peptider. Disse fugtgivende og nærende anti-age ingredienser sørger for at opstramme huden omkring øjnene samt formindske mørke rande og fine linjer.

149,00 kr.

Mizon - Snail Wrinkle Care Sleeping Pack

En fugtgivende natcreme/sovemaske som forebygger og behandler fine linjer, rynker, aldringstegn, rødme og pigmentpletter imens du sover.

199,00 kr.

Mizon - All In One Snail Repair Cream (tube)

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

99,00 kr.

Mizon - Snail Repair Eye Cream (tube)

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber.

79,00 kr.

Mizon - Black Snail All In One Cream (tube)

En lækker og nærende creme, som er tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster fra Mizon - All In One Snail Repair Cream.

119,00 kr.

Mizon - Collagen 100 Serum

En anti-age serum med hele 90% marine-kollagen, som er en ingrediens der går ind og opstrammer huden og forebygger aldringstegn.

159,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

159,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Enriched Cream

En opstrammende anti-age creme med hele 54% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen giver en effektiv anti-age creme som samtidig tilfører dyb fugt.

179,00 kr.

Mizon - Apple Smoothie Peeling Gel

En mild og nem peeling-gel fra Mizon med æbleekstrakt. Fjerner skånsomt døde hudceller og overskydende skidt fra huden.

99,00 kr.

Mizon - Bye Bye Pimple Patch

Et tyndt ”bumse plastre” som du sætter over bumsen, hvilket suger alt indholdet ud, så den hurtigere forsvinder.

44,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital-Up Time Mask - Soothing

En beroligende sheet-maske som virker balancerende og fugtgivende. I denne sheet-maske er der lavendelekstrakt som er irritationsformindskende og især god til sensitiv hud.

29,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital-Up Time Mask - Nourishing

En nærende og fugtgivende sheet-maske med ingredienser som er rige på antioxidanter og vitaminer. Især velegnet til dig med meget tør hud.

29,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital-Up Time Mask - Firming

En fugtgivende og hudfornyende sheet-maske som indeholder ingredienser med masser af antioxidanter der giver en elastisk og mere fast hud.

29,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital-Up Time Mask - Anti Wrinkle

En anti-age sheet-maske med effektive og foryngende ingredienser som formindsker aldringstegn og slap hud. I denne sheet-maske er der bla. snegleslim og hyaluronsyre.

29,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital-Up Time Mask - Tone Up

En sheet-maske som formindsker uens hudtone som fx. pigmentpletter og akne-ar samtidig med at tilføre glød og fugt.

29,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode fordele som fx. anti-age effekt, fugtgivende effekt og formindskelse af urenheder, pigmentpletter og rødme.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Vitamin

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med et højt indhold af Vitamin C vil formindske pigmentpletter og akne-ar ved at give en mere ensartet hudtone og en sund glød.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Strawberry

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med jordbær tilfører fugt og glød til din hud så du får en strålende og balanceret hud.

12,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Royal Jelly

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med royal jelly tilfører fugt og næring og har samtidig en anti-age effekt.

12,00 kr.

Produkter fra K-beauty med snegleslim, er et at de meste hypede produkter lige i tiden. Især vores sneglecreme har fået en fantastisk modtagelse hos danskerne. Snegleslimen bliver ofte betegnet som en vidunder ingrediens. Mizon er et af de brands, der bruger snegleslim i rigtig mange af deres produkter.

Mizons produkter er især kendt for deres helende egenskaber som formindsker rødme, pigmentpletter, akne-ar og urenheder. Samtidig indeholder mange Mizon produkter også EGF, som er en ingrediens der sætter cellefornyelsen i gang. På den måde kan Mizon produkter forebygge rynker og fine linjer

Her er en liste over, hvilke hudproblemer snegleslim er godt for:

·        Forebygge rynker og fine linjer
·        Formindske akne og urenheder
·        Heler rødme og irritation
·        Formindsker pigmentpletter og akne-ar
·        Tilfører fugt og glød
·        Gør huden elastisk og silkeblød

K-beauty er kendt for deres brug af snegleslim, og især Mizon er kendt for hele deres "Snail Repair" linje, som også indeholder best-seller sneglecremen.

I "Snail Repair" linjen, som er de Mizon produkter, som vu har på webshoppen, er der en koncentration af snegleslim på mellem 80-92%. Altså en meget høj procentdel, og derfor er Mizon produkterne også så effektive.

Snegleslim en rigtig effektiv ingrediens og produkterne fra Mizon, er best-sellers verden over.

De 3 produkter, som er vores best-sellere fra Mizon er:

  • Mizon - All In One Snail Repair Cream indeholder hele 92% filtreret snegleslim. Snegleslim udglatter rynker og fine linjer, og er derfor også kendt som en effektiv anti-age creme. Udover at være en god anti-age creme, er Mizons creme også god til at reparere og hele akne-ar, bumser og skader på huden, ex. solskader. Udover disse egenskaber, indeholder Mizon cremen også ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Sidst men ikke mindst indeholder Mizon cremen også peptider og EGF, der øger kollagen produktionen og virker opstrammende samtidig med at den stimulerer cellefornyelsen. 
    Mizon sneglecremen er fri for parbener og kunstig parfume-/farvestoffer. 

  • Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule er en let serum, der indeholder 80% snegleslim. Som tidligere skrevet, er snegleslimmen en super godt anti-age ingrediens, der udglatter rynker og fine linjer. Og ud over det, har snegleslimen også den egenskab, at den reaprerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Denne serum fra Mizon, indeholder selvfølgelig heller ikke parbener eller kunstige parfume-/farvestoffer. Derfor er den også velegnet til sensitiv hud.

  • Mizon - Snail Repair Eye Cream er også en af vores bedst sælgende produkter på vores webshop. Øjencremen fra Mizon indeholder 80% filtreret snegleslim, så igen et produkt, der er meget anti-age. Udover sine anti-age egenskaber (udglatter fine linjer og rynker), indeholder øjencremen fra Mizon også B3, der lysner mørke rande under øjnene. Dine øjenområder bliver også boostet med en masse fugt, men denne øjencreme fra Mizon, så du du kommer til at mere frisk og yngre ud. 

Sydkorea er meget langt fremme med innovative hudpleje produkter. Så når de har gode resultater med en ingrediens som snegleslim, så følger resten af verden hurtigt med. Derfor er produkterne fra Mizon ved at blive rigtig populære i Danmark. Sneglecremen fra Mizon blev også hurtigt en bestseller.

Læs vores blogindlæg om snegleslim og effekten af det.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev