Mizon

(72 produkter)

Derma Space er officiel forhandler af Mizon.

Mizon er et brand, der er stiftet af dedikerede forskere fra nogle af Koreas bedste kosmetikfirmaer. Mizon er især kendt for deres produkter baseret på snegleslim, som er bestsellers i hele verden. Mizons produkter er af høj kvalitet og udviklet på baggrund af grundig forskning og med effektiviteten i fokus.

Mizon tester ikke deres produkter på dyr.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Mizon - Collagen Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmasker baseret på kollagen, der tilfører fugt og efterlader huden med en ungdommelig glød.

Ikke på lager
179,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Mild Acidic Gel Cleanser

En mild gel-rens, der fjerner make-up og skidt fra huden uden at være udtørrende på din hud, da denne rens har en pH-værdi af 5.5±.

129,00 kr.

Mizon - Salon Master Hair Clinic

En 3-i-1 hårkur der med sit høje indhold af proteiner og andre naturlige ingredienser afhjælper hårtab, tilfører volumen og behandler skadet hår og hovedbund.

169,00 kr.

Mizon - My Relaxing Time Body Wash (Aloe)

En beroligende kropssæbe/showergel, der tilfører huden fugt og samtidig har en kølende effekt. Denne kropssæbe vil med dens indhold af 97,6% naturlige ingredienser, heriblandt aloe vera, rense huden uden at irritere eller virke udtørrende.

79,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Peeling Toner Pad

En eksfolierende toner-pad, som med sine dybderensende egenskaber vil formindske store porer og hudtekstur.

159,00 kr.

Mizon - BSA Blackhead Away Liquid

En effektiv eksfoliering med Betaine Salicylate, der fjerner døde hudceller og formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og ujævn hudtekstur.

199,00 kr.

Mizon - Snail Hand & Foot Cream

En fugtgivende creme til hænder og fødder, der er særligt velegnet til skadet og tør hud. Denne creme vil med dens indhold af snegleslim reparere skadet hud og tilføre næring.

59,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Eye Gel Patch

En fugtgivende og opstrammende øjenmaske, der formindsker fine linjer og tilfører huden en stor mængde fugt uden at føles tung. I en bøtte får du 60 individuelle øjenmasker.

179,00 kr.

Mizon - Black Pearl Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle og luksuriøse øjenmasker, der formindsker aldringstegn og lysner mørke rander under øjnene.

189,00 kr.

Mizon - Pure Pearl Eye Gel Patch

En bøtte med 60 individuelle øjenmasker, der formindsker aldringstegn og mørke rander under øjnene.

189,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Nonnano Sunblock SPF50+ PA+++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt vil give en langvarende beskyttelse. Denne solcreme indeholder centella asiatica, grøn te og fem slags hyaluronsyre. Disse naturlige ingredienser vil berolige din hud, tilføre fugt, formindske aldringstegn og give en ungdommelig glød.

139,00 kr.

Mizon - Collagen Power Lifting Cream

En opstrammende anti-age creme, der indeholder hele 75% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen gør, at cremen opstrammer huden og forebygger aldringstegn som rynker og fine linjer.

79,00 kr.

Mizon - Enjoy Vital Up Time Skin Lift up Mask

En anti-age sheet-maske, der formindsker aldringstegn og giver en ungdommelig glød. Denne sheet-maske indeholder kollagen, der har en opstrammende effekt, så huden fremstår ungdommelig.

24,00 kr.

Mizon - Ampoule Set of Five

Et sæt med 5 af Mizons serummer i rejsestørrelser. Disse serummer hjælper hver især med forskellige hud-udfordringer. Hver rejsestørrelse indeholder 9,3 ml., så du har mulighed for at afprøve dem og finde din nye favorit serum.

229,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Peeling Toner Pad Calming

En toner som formindsker store og tilstoppede porer og samtidig eksfolierer din hud.

159,00 kr.

Mizon - Pore Fresh Peeling Toner Pad Moisture

En fugtgivende og eksfolierende toner-pad, der fjerner døde hudceller og samtidig tilfører huden fugt.

159,00 kr.

Mizon - Collagen Milky Peeling Scrub

En eksfolierende skrub som fjerner døde hudceller og forfiner hudteksturen. På den måde kan du opnå en glattere hud med mere udstråling.

139,00 kr.

Mizon - Snail Silky Peeling Scrub

En eksfolierende skrub som fjerner døde hudceller og forfiner hudteksturen. På den måde kan du opnå en glattere hud med mere udstråling.

139,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Sherbet Peeling Scrub

En eksfolierende skrub som fjerner døde hudceller og forfiner hudteksturen. På den måde kan du opnå en glattere hud med mere udstråling.

139,00 kr.

Mizon - Hand and Foot Cream Collagen

En nærende hånd-og fodcreme som fugter dine hænder og gør huden mere elastisk. Denne lette creme vil beskytte dine hænder og fødder mod fugttab.

59,00 kr.

Mizon - Hand and Foot Cream Hyaluronic

En nærende hånd-og fodcreme som fugter dine hænder og gør huden mere elastisk. Denne lette creme vil beskytte dine hænder og fødder mod fugttab, så din hud holdes glad og fugtmættet.

59,00 kr.

Mizon - Peptide 500

En opstrammende anti-age serum med en let og silkeagtig følelse på huden. Denne serum er baseret på den effektive anti-age ingrediens peptide. Peptider vil opstramme, udglatte og fugte din hud så du får en mere ungdommelig udstråling.

229,00 kr.

Mizon - Collagen Miniature Set

Et sæt som består af 4 populære produkter fra Mizon’s collagen serie, i luksus rejsestørrelser. Collagen serien er lavet til moden som som gerne vil have tilført et boost af fugt, næring og anti-age til huden.

229,00 kr.

Mizon - Night Repair Seruming Ampoule

En reparerende anti-age serum baseret på niacinamid, hyaluronsyre og aloe vera. Denne fugtgivende serum vil tilføre din hud en ungdommelig glød og samtidig hjælpe med at reparere rødme.

199,00 kr.

Mizon - Acence Anti Blemish Foam Cleanser

En ansigtsrens formuleret specielt til uren og fedtet hud. Rensen vil grundigt fjerne overskydende olie og skidt fra porerne, samtidig med at formindske urenheder.

129,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Cleansing Balm

En mild rensebalm baseret på fugtgivende hyaluronsyre og reparerende Centella Asiatica. Denne rensebalm er udviklet til at fjerne selv tung, vandfast make-up, samtidig med at den fugter og beroliger huden.

129,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Cleansing Balm (7 g.)

En mild rensebalm baseret på fugtgivende hyaluronsyre og reparerende Centella Asiatica. Denne rensebalm er udviklet til at fjerne selv tung, vandfast make-up, samtidig med at den fugter og beroliger huden.

39,00 kr.

Mizon - AHA BHA PHA Peeling Mist

En eksfolierende mist som med sit indhold af frugtsyre vil fjerne døde hudceller, give en glattere hud og minimere store porer, urenheder samt pigmentpletter. Denne mist indeholder de 3 mest populære frugtsyrer indenfor hudpleje: AHA, BHA og PHA.

139,00 kr.

Mizon - Collagen Power Lifting Toner

En anti-age toner med collagen der øger elasticiteten, hyaluronsyre som udglatter og hindbær ekstrakt som tilfører rynkeminimerende antioxidanter.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.

Produkter fra K-beauty med snegleslim er et at de mest hypede produkter lige i tiden. Især vores sneglecreme har fået en fantastisk modtagelse hos danskerne. Snegleslimen bliver ofte betegnet som en vidunderingrediens. Mizon er et af de brands, der bruger snegleslim i rigtig mange af deres produkter.

Mizons produkter er især kendt for deres helende egenskaber, som formindsker rødme, pigmentpletter, aknear og urenheder. Samtidig indeholder mange Mizon produkter også EGF, som er en ingrediens, der sætter cellefornyelsen i gang. På den måde kan Mizon produkter forebygge rynker og fine linjer.

Her er en liste over, hvilke hudproblemer snegleslim er godt for:

·        Forebygge rynker og fine linjer
·        Formindske akne og urenheder
·        Heler rødme og irritation
·        Formindsker pigmentpletter og aknear
·        Tilfører fugt og glød
·        Gør huden elastisk og silkeblød

K-beauty er kendt for deres brug af snegleslim, og især Mizon er kendt for hele deres "Snail Repair" linje, som også indeholder bestseller sneglecremen.

I "Snail Repair" linjen, som er de Mizon produkter, som vi har på webshoppen, er der en koncentration af snegleslim på mellem 80-92%. Altså en meget høj procentdel, og derfor er Mizon produkterne også så effektive.

Snegleslim er en rigtig effektiv ingrediens og produkterne fra Mizon er bestsellers verden over.

De 3 produkter, som er vores bestsellers fra Mizon er:

  • Mizon - All In One Snail Repair Cream indeholder hele 92% filtreret snegleslim. Snegleslim udglatter rynker og fine linjer og er derfor også kendt som en effektiv anti-age creme. Udover at være en god anti-age creme, er Mizons creme også god til at reparere og hele aknear, bumser og skader på huden, fx solskader. Udover disse egenskaber, indeholder Mizon cremen også ingredienser, der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Sidst men ikke mindst indeholder Mizon cremen peptider og EGF, der øger kollagenproduktionen og virker opstrammende samtidig med at den stimulerer cellefornyelsen. 
    Mizon sneglecremen er fri for parbener og kunstig parfume-/farvestoffer. 

  • Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule er en let serum, der indeholder 80% snegleslim. Som tidligere skrevet er snegleslimmen en super god anti-age ingrediens, der udglatter rynker og fine linjer. Derudover har snegleslimen også den egenskab, at den reparerer og heler bumser, aknear og skader på huden. Denne serum fra Mizon indeholder selvfølgelig heller ikke parbener eller kunstige parfume-/farvestoffer. Derfor er den også velegnet til sensitiv hud.

  • Mizon - Snail Repair Eye Cream er også en af vores bedstsælgende produkter på vores webshop. Øjencremen fra Mizon indeholder 80% filtreret snegleslim, så igen et produkt, der er meget anti-age. Udover sine anti-age egenskaber (udglatter fine linjer og rynker), indeholder øjencremen fra Mizon også B3, der lysner mørke rander under øjnene. Dine øjenområder bliver også boostet med en masse fugt, så du kommer til at se mere frisk og yngre ud. 

Sydkorea er meget langt fremme med innovative hudplejeprodukter. Så når de har gode resultater med en ingrediens som snegleslim, så følger resten af verden hurtigt med. Derfor er produkterne fra Mizon ved at blive rigtig populære i Danmark. Sneglecremen fra Mizon blev også hurtigt en bestseller.

Læs vores blogindlæg om snegleslim og effekten af det.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.