GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Mizon

(5 produkter)

Mizon er et brand, der er stiftet af dedikerede forskere fra nogle af Koreas bedste kosmetikfirmaer. Mizon er især kendt for deres produkter baseret på snegleslim, der er best-sellers i hele verden. Mizon produkter er af høj kvalitet, og udviklet på baggrund af grundig forskning og med effektiviteten i tankerne.
Mizon tester ikke deres produkter på dyr.

Sortér efter:
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

159,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der fugter og udglatter rynker og fine linjer. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

129,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Acid 100 Serum

En effektiv serum med hyaluronsyre som giver huden et boost af fugt og glød. Hyaluronsyre er en ekstrem populær ingrediens grundet dens ekstremt fugtgivende egenskaber.

179,00 kr.

Mizon - Bye Bye Pimple Patch

Et tyndt ”bumse plastre” som du sætter over bumsen, hvilket suger alt indholdet ud, så den hurtigere forsvinder.

59,00 kr.

Produkter fra K-beauty med snegleslim, er et at de meste hypede produkter lige i tiden. Især vores sneglecreme har fået en fantastisk modtagelse hos danskerne. Snegleslimen bliver ofte betegnet som en vidunder ingrediens. Mizon er et af de brands, der bruger snegleslim i rigtig mange af deres produkter.

Mizons produkter er især kendt for deres helende egenskaber som formindsker rødme, pigmentpletter, akne-ar og urenheder. Samtidig indeholder mange Mizon produkter også EGF, som er en ingrediens der sætter cellefornyelsen i gang. På den måde kan Mizon produkter forebygge rynker og fine linjer

Her er en liste over, hvilke hudproblemer snegleslim er godt for:

·        Forebygge rynker og fine linjer
·        Formindske akne og urenheder
·        Heler rødme og irritation
·        Formindsker pigmentpletter og akne-ar
·        Tilfører fugt og glød
·        Gør huden elastisk og silkeblød

K-beauty er kendt for deres brug af snegleslim, og især Mizon er kendt for hele deres "Snail Repair" linje, som også indeholder best-seller sneglecremen.

I "Snail Repair" linjen, som er de Mizon produkter, som vu har på webshoppen, er der en koncentration af snegleslim på mellem 80-92%. Altså en meget høj procentdel, og derfor er Mizon produkterne også så effektive.

Snegleslim en rigtig effektiv ingrediens og produkterne fra Mizon, er best-sellers verden over.

De 3 produkter, som er vores best-sellere fra Mizon er:

  • Mizon - All In One Snail Repair Cream indeholder hele 92% filtreret snegleslim. Snegleslim udglatter rynker og fine linjer, og er derfor også kendt som en effektiv anti-age creme. Udover at være en god anti-age creme, er Mizons creme også god til at reparere og hele akne-ar, bumser og skader på huden, ex. solskader. Udover disse egenskaber, indeholder Mizon cremen også ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Sidst men ikke mindst indeholder Mizon cremen også peptider og EGF, der øger kollagen produktionen og virker opstrammende samtidig med at den stimulerer cellefornyelsen. 
    Mizon sneglecremen er fri for parbener og kunstig parfume-/farvestoffer. 

  • Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule er en let serum, der indeholder 80% snegleslim. Som tidligere skrevet, er snegleslimmen en super godt anti-age ingrediens, der udglatter rynker og fine linjer. Og ud over det, har snegleslimen også den egenskab, at den reaprerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Denne serum fra Mizon, indeholder selvfølgelig heller ikke parbener eller kunstige parfume-/farvestoffer. Derfor er den også velegnet til sensitiv hud.

  • Mizon - Snail Repair Eye Cream er også en af vores bedst sælgende produkter på vores webshop. Øjencremen fra Mizon indeholder 80% filtreret snegleslim, så igen et produkt, der er meget anti-age. Udover sine anti-age egenskaber (udglatter fine linjer og rynker), indeholder øjencremen fra Mizon også B3, der lysner mørke rande under øjnene. Dine øjenområder bliver også boostet med en masse fugt, men denne øjencreme fra Mizon, så du du kommer til at mere frisk og yngre ud. 

Sydkorea er meget langt fremme med innovative hudpleje produkter. Så når de har gode resultater med en ingrediens som snegleslim, så følger resten af verden hurtigt med. Derfor er produkterne fra Mizon ved at blive rigtig populære i Danmark. Sneglecremen fra Mizon blev også hurtigt en bestseller.

Læs vores blogindlæg om snegleslim og effekten af det.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev