Moonshot

(8 produkter)

Moonshot er et koreansk kosmetikmærke som laver make-up af høj kvalitet og altid formår at udgive lækre produkter som er med på tidens trends. Moonshot omfavner ideen om, at make-up skal være sjovt og samtidig være en måde hvorpå man modigt kan udtrykke sig selv. 

Sortér efter:

Moonshot - Pure Layered Palette #Lively Coral

En eksklusiv øjenskygge -og blushpalette med feminine og naturlige nuancer. De friske farver tilfører liv og glød til ansigtet samtidig med at de giver et naturligt look.

199,00 kr.

Moonshot - Pure Layered Palette #Rosy Bloom

En eksklusiv øjenskygge -og blushpalette med feminine og naturlige nuancer. De nedtonede rosafarver tilfører liv og glød til ansigtet samtidig med at de giver et naturligt look.

199,00 kr.

Moonshot - rêvede Paris Eye Shadow Palette

En elegant fransk-inspireret øjenskyggepalette som inkluderer 10 romantiske nuancer. De fine farver kan bruges af alle, da det er muligt at lave en lang række af forskellige looks - lige fra et naturligt dag-look til et dramatisk aften-look.

239,00 kr.

Moonshot - Air Blusher (#302 Breeze Fig)

En fin blush som giver en naturlig farve til kinderne. Air Blusher fra Moonshot føles utrolig let og fin på huden og er langtidsholdbar. Derfor vil den fine farve blive på kinderne dagen lang og tilføre en ungdommelig glød til dit ansigt.

109,00 kr.
Moonshot - Perfect Cleansing Foam Tilbud

Moonshot - Perfect Cleansing Foam

En mild ansigtsrens der med dens mikro-bobler nænsomt renser skidt og overskydende sebum væk fra huden og samtidig efterlader huden blød.

124,00 kr.
74,40 kr.
Moonshot - For Men All In One Moisturizer Tilbud

Moonshot - For Men All In One Moisturizer

En let fugtighedscreme specielt formuleret til at berolige og fugte huden efter barbering. Den lette konsistens på cremen absorberes hurtigt af huden og tilfører fugt.

209,00 kr.
146,30 kr.

Moonshot - Powder Fixer (Lisa Special Edition)

En lækker pudder som udover at gøre din hud mere ensartet i tonen også tilfører SPF27. Med en medium-dækkeevne lægger sig naturligt på huden med en flot finish, samtidig med at den dækker eventuelle problemområder på huden.

109,00 kr.

Moonshot - Square Hand Mirror

Et håndholdt make-up spejl fra mærket Moonshot. Spejlet er meget let og har et robust håndtag. Spejlet inklusive håndtag er 16,5 cm. højt og 9,5 cm. bredt.

44,00 kr.