Moonshot

(6 produkter)

Moonshot er et koreansk kosmetikmærke, som laver make up af høj kvalitet. Moonshot formår altid at lancere lækre produkter, der er med på tidens trends. Samtidig omfavner Moonshot ideen om at make up skal være sjovt, og at make up kan bruges til være en måde hvorpå man modigt kan udtrykke sig selv. 

Hudtype
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Moonshot - Micro Correctfit Cushion

En multifunktionel og fugtgivende cushion som både giver din hud en mere ensartet tone, tilfører anti-age ingredienser samt giver solbeskyttelse.

239,00 kr.

Moonshot - Pure Layered Palette #Lively Coral

En eksklusiv øjenskygge -og blushpalette med feminine og naturlige nuancer. De friske farver tilfører liv og glød til ansigtet samtidig med at de giver et naturligt look.

199,00 kr.

Moonshot - Pure Layered Palette #Rosy Bloom

En eksklusiv øjenskygge -og blushpalette med feminine og naturlige nuancer. De nedtonede rosafarver tilfører liv og glød til ansigtet samtidig med at de giver et naturligt look.

199,00 kr.

Moonshot - rêvede Paris Eye Shadow Palette

En elegant fransk-inspireret øjenskyggepalette som inkluderer 10 romantiske nuancer. De fine farver kan bruges af alle, da det er muligt at lave en lang række af forskellige looks - lige fra et naturligt dag-look til et dramatisk aften-look.

239,00 kr.

Moonshot - Air Blusher (#302 Breeze Fig)

En fin blush som giver en naturlig farve til kinderne. Air Blusher fra Moonshot føles utrolig let og fin på huden og er langtidsholdbar. Derfor vil den fine farve blive på kinderne dagen lang og tilføre en ungdommelig glød til dit ansigt.

Ikke på lager
109,00 kr.

Moonshot - Powder Fixer (Lisa Special Edition)

En lækker pudder som udover at gøre din hud mere ensartet i tonen også tilfører SPF27. Med en medium-dækkeevne lægger sig naturligt på huden med en flot finish, samtidig med at den dækker eventuelle problemområder på huden.

109,00 kr.