Nacific

(6 produkter)

Nacific er et brand, som fokuserer på at reinkanere urørte og kostbare ingredienser fra naturen til ren og sund hud. De inkluderer kun de absolutte nødvendige ingredienser i deres formularer, så man undgår en masse ingredienser, der bare fylder og kan irritere huden. Nacific er et mærke som har vundet mange priser i Sydkorea, bla. for mest troværdige brand. Deres produkter er eksporteret til hele verden, hvor folk elsker produkterne for deres rene og effektive ingredienser og luksuriøse indpakning.

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Nacific - Herb Retinol Relief Mask Pack

En udglattende og linje-minimerende sheet-maske, der giver en opstrammende effekt på huden.

24,00 kr.

Nacific - Vita Ceramide Moisture Mask Pack

Denne sheet-maske fra Nacific vil med dens indhold af havtorn ekstrakt, vitamin C og ceramider formindske aldringstegn, pigmentpletter, akne-ar og solskader og samtidig tilføre fugt og styrke hudens fugtbarriere.

24,00 kr.

Nacific - Niacinamide Brightening Mask Pack

Denne sheet-maske fra Nacific vil med dens indhold af Niacinamid og vitamin C udjævne din hudtone, så din hud fremstår mere ensartet og samtidig formindske aldringstegn.

24,00 kr.

Nacific - Cica Tea Tree Relaxing Mask Pack

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation, rødme og urenheder. Denne sheet-maske fra Nacific vil berolige din hud og samtidig tilføre fugt.

24,00 kr.

Nacific - AHA BHA Balancing Mask Pack

Denne sheet-maske indeholder den patenterede ingrediens Anti-Sebum-P, der hjælper med at formindske overproduktion af sebum.

24,00 kr.
Nacific - Fresh Herb Origin Toner 20% rabat

Nacific - Fresh Herb Origin Toner

En koncentreret skintonic baseret på den næringsrige ekstrakt fra havmorgenfrue blomsten. Denne luksuriøse ekstrakt har en beroligende, fugtgivende og opstrammende effekt.

179,00 kr.
143,20 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.