Nature Republic

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92 % Soothing Gel Mist


En let spray-mist med 92% aloe vera, der opfrisker huden og kroppen i løbet af dagen. Giver en let fugt til huden, der hurtigt tørrer ind. Kan bruges med stor glæde af alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

69,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let spray-mist med 92% aloe vera, der opfrisker huden og kroppen i løbet af dagen.

Kan bruges som en primer før makeup, eller som en setting-spray efter. Giver en let fugt til huden, der hurtigt tørrer ind. Passer også ned i håndtasken, så man på varme dage kan køle huden ned.

Aloe vera er en allround ingrediens der især er kendt for dens plejende, beroligende og fugtgivende egenskaber, der gør den speciel god til akne, hud-irritation, rødme, og solskader. Virker kølende på huden.

Kan bruges til alle hudtyper, også fedtet hud da den ikke efterlader huden skinnende.

Soothing & Moisture Aloe Vera 92 % Soothing Gel Mist er fri for parabener, silikone, æteriske olier og sulfater.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rikke Aagren Poulsen 11-04-2021

Jeg bruger denne Aloe Vera mist når jeg trænger til at blive frisket op. Desuden benytter jeg den på min mands ryg. Han bruger nogle specielle plastre, som godt kan give kløe. Denne spray stiller kløen, og det er rart for ham. Så jeg har kun gode ting at sige om dette produkt

Af: Kristina Brylle 23-01-2021

Helt sikkert en virkelig lækker Spray. Både manden og jeg er helt vild med den. Den fugter rigtig godt, og så dufter den SÅ vidunderligt.
Den er uundværlig

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Jeg er helt vild med denne her. Jeg har brugt den hele sommeren. Føles så frisk og lækker. Jeg brugte den også til at vågne hurtigere op om morgen - når alarmen bimlede rakte jeg ud efter denne mist og sprayede mig vågen

Af: Tenna 22-05-2020

Lækker mist der lige kan friske en op på de varme dage, særligt hvis den opbevares i køleskabet

Af: Kristina Brylle 28-11-2018

Alle burde have den her. Jeg har nu brugt den i Ca 1 mdr, og bruger den flere gange om dagen. Den fugter helt fantastisk, og er virkelig en "saver" specielt i tørre miljøer, og omgivelser.
Jeg bruger den også som øjenkompres, når jeg ligger mig og slapper af med en sheetmaske.
Den får 5 stjerner ✨ herfra og har fremover fast plads i skabet med koreansk hudpleje.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud.

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

79,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.