Nature Republic

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Madecassoside


En dybt fugtgivende sheet-maske med madecassoside, som er en ingrediens der er kendt for at formindske irritation og rødme samt solskader og pigmentering.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

19,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende sheet-maske med madecassoside, som er en ingrediens der er kendt for at formindske irritation og rødme samt solskader og pigmentering. Udover det har sheet-masken med madecassoside også en god fugtgivende og nærende effekt i form af den tykke serum som masken er baseret på.

Real Comforting Mask Sheet Madecassoside er fri for parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Maria 28-11-2020

Meget lækker maske. Der er en rigtig god mængde af det tykke serum i. Den har en meget meget mild duft, så den gav mig ikke nogen gener, også selv om jeg kan være følsom. Masken var rigtig rar at have på, og den føltes kølig at have på. Ingen irritationer overhoved. Min hud skinnede ikke bagefter, men den føltes bestemt mere livlig og frisk. Min hud føltes blød og ikke tør. Den dulmende rødmen i min hud en lille smule. Jeg har let rosacea. Det er en maske jeg bestemt godt kunne finde på at købe igen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Vitamin E

En sheet-maske med vitamin E, som er en multi-taskende ingrediens som kan forbedre din hud og fremme dens sundhed på mange områder.

Ikke på lager
19,00 kr.

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Ceramide

En sheet-maske med ceramide, hvilket er en ingrediens som beroliger huden, formindsker rødme og samtidig tilfører en masse fugt.

19,00 kr.

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Panthenol

En sheet-maske med panthenol, som er en form af vitamin B5. Panthenol er kendt for dens fugtgivende egenskaber samtidig med at den forbedrer hudens generelle sundhed.

19,00 kr.