GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Neogen

(15 produkter)

Neogen er et brand der baserer sine produkter på naturlige ingredienser, som har nogle fantastiske fordele for huden.
De er tit forrest med nye trends og teknologier indenfor hudpleje og ingredienser, og deres produkter er innovative, avancerede og af høj kvalitet.
Neogen tester ikke på dyr.

Sortér efter:

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Serum

En symfoni af fugtgivende og anti-age ingredienser af høj kvalitet der udglatter aldringstegn, tilfører fugt og næring samt formindsker pigmentpletter. Serummen tilfører din hud en høj mængde af fermenterede ingredienser, hvilket går ind og øger din huds elasticitet og giver dig en fornyet glød.

349,00 kr.

Neogen - Dermalogy Vita Synerge Brightening Kit

Et sæt med en peeling og en serum fra mærket Neogen. De 2 produkter arbejder sammen for at formindske pigmentpletter, akne-ar, solskader og en generel uens hudtone.

419,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

229,00 kr.

Neogen - Real Vita C Serum

En effektiv serum med et højt indhold af Vitamin C, niacinamid og et vitamin-kompleks som formindsker uens hudtone, opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

229,00 kr.

Neogen - Green Tea Real Fresh Foam Cleanser

En let rens der kan bruges af de fleste hudtyper, selv sensitiv hud. Hovedingrediensen er fermenteret grøn te som beroliger og fugter samtidig med at rense snavs og skidt væk fra huden.

159,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

299,00 kr.

Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night

En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt i midten. De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

319,00 kr.

Neogen - Real Polish Honey & Sugar

En ansigtskrub baseret på sukker og propolis, som fjerner døde hudceller og gør huden silkeblød. Med indholdet af 14 forskellige slags naturlige olier tilfører denne skrub også en masse fugt til huden og efterlader den glødende og sund.

179,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence (20 ml.)

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

39,00 kr.

Neogen - Pore Refine Serum

En serum som effektivt formindsker store porer og overskydende sebum/olie i huden, og samtidig har en mild eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller, som potientielt kan tilstoppe porerne.

299,00 kr.

Neogen - Pore Refine Toner

En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

259,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam

En mild rens som er perfekt tilpasset til sensitiv og tør hud, som kan have tendens til rødme og irritation.

149,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Pad

En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af Centella Asiatica hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.

199,00 kr.

Vi har taget de mest populærer af Neogen's produkter hjem på vores webshop. 
Det er bl.a. de populærer og milde exfolieringspads, der afhjælper forskellige hud udfordringer.

 • Neogen – Dermalogy Real Cica Pad: 
  Disse pads indeholder af Centella Asiatica, der hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea: 
  Disse pads har en beroligende effekt på huden, fordi hovedingrediensen er grøn te, hvilket er en kraftfuld antioxidant og har anti-inflammatoriske egenskaber. Den er især god til normal, fedtet og tør hud.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon: 
  Disse pads er rige på C-vitamin, og hjælper derfor med at give en ensartet hudtone, ligesom de afhjæper adne-ar og pigmentpletter.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine: 
  Disse pads indeholder som hovedingrediens resveratrol, hvilket er en antioxidant der kommer fra rødvin, der hjælper med at bekæmpe rynker. Disse pads er især velegnet til moden og normal hud.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev