Neogen

(16 produkter)

Neogen er et brand, der baserer sine produkter på naturlige ingredienser, som har nogle fantastiske fordele for huden.
Oftest er de frontløbere med nye trends og teknologier inden for hudpleje og ingredienser, idet produkterne er innovative, avancerede og af høj kvalitet.
Derudover tester Neogen ikke på dyr.

Sortér efter:
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
 Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

229,00 kr.

Neogen - Day-Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++

En fugtgivende, men let solcreme der ikke efterlader nogen hvid/fedtet overflade. Solcremen tilfører fugt fra blandt andet rose-ekstrakt og hindbær-ekstrakt. Hvis du har fedtet hud kan dette bruges som en fugtighedscreme med solfaktor.

209,00 kr.

Neogen - Real Vita C Serum

En effektiv serum med et højt indhold af Vitamin C, niacinamid og et vitamin-kompleks som formindsker uens hudtone, opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

239,00 kr.

Neogen - Green Tea Real Fresh Foam Cleanser

En let ansigtsrens som er populær blandt alle aldre og hudtyper. Hovedingrediensen er fermenteret grøn te, som beroliger, fugter og gør hudtonen mere ensartet.

159,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

299,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Serum

En symfoni af fugtgivende og anti-age ingredienser af høj kvalitet der udglatter aldringstegn, tilfører fugt og næring samt formindsker pigmentpletter. Serummen tilfører din hud en høj mængde af fermenterede ingredienser, hvilket går ind og øger din huds elasticitet og giver dig en fornyet glød.

349,00 kr.

Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night

En innovativ creme fra det anerkendte mærke Neogen, som indeholder den perfekte duo: en dag-og natcreme i samme bøtte, bare opdelt i midten. De 2 forskellige formularer komplimenterer hinanden så man opnår en effektiv formindskelse af tør hud, pigmentpletter, akne-ar, rødme og aldringstegn.

319,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence (20 ml.)

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

39,00 kr.

Neogen - Pore Refine Serum

En serum som effektivt formindsker store porer og overskydende sebum/olie i huden, og samtidig har en mild eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller, som potientielt kan tilstoppe porerne.

299,00 kr.

Neogen - Pore Refine Toner

En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

259,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam

En mild rens som er perfekt tilpasset til reaktiv og tør hud, som kan have tendens til rødme og irritation.

149,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam (20 ml.)

En mild rens som er perfekt tilpasset til reaktiv og tør hud, som kan have tendens til rødme og irritation.

19,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Pad

En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af Centella Asiatica hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.

199,00 kr.

Neogen - Probiotics Relief Cream

En anti-age creme der effektivt vil gå ind og styrke din hudbarriere, så din hud bliver mere modstandsdygtig overfor fugttab og irritation.

379,00 kr.

Vi har taget de mest populære af Neogens produkter hjem på vores webshop. 
Det er bl.a. de populære og milde exfolieringspads, der afhjælper forskellige hud udfordringer.

 • Neogen – Dermalogy Real Cica Pad: 
  Disse pads indeholder Centella Asiatica, der hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea: 
  Disse pads har en beroligende effekt på huden, fordi hovedingrediensen er grøn te, hvilket er en kraftfuld antioxidant og har anti-inflammatoriske egenskaber. Den er især god til normal, fedtet og tør hud.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon: 
  Disse pads er rige på C-vitamin, og hjælper derfor med at give en ensartet hudtone, ligesom de afhjælper aknear og pigmentpletter.
 • Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine: 
  Disse pads indeholder som hovedingrediens resveratrol, hvilket er en antioxidant, der kommer fra rødvin, som hjælper med at bekæmpe rynker. Disse pads er især velegnet til moden og normal hud.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.