Neogen - Pore Refine Serum


En serum som effektivt formindsker store porer og overskydende sebum/olie i huden, og samtidig har en mild eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller, som potientielt kan tilstoppe porerne.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr. 239,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En serum som effektivt formindsker store porer og overskydende sebum/olie i huden, og samtidig har en mild eksfolierende effekt, så du kommer af med de døde hudceller, som potientelt kan tilstoppe porerne.

Efter brug af Pore Refine Serum vil din hud føles både glattere og renere og over tid vil du kunne se en formindskelse af store og synlige porer.

På ingredienslisten finder man naturlige ingredienser som grapefrugt og troldnød, som bidrager til en sund glød og en hud i balance.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule Tilbud

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
135,20 kr.
Benton - Snail Bee Ultimate Serum Tilbud

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

249,00 kr.
199,20 kr.
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Tilbud

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

179,00 kr.
125,30 kr.