GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Olivarrier

(4 produkter)

Olivarrier er sammensat af ordet "oliven" og "barriere". En gennemfugtet og elastisk hud betyder en sund hudbarriere. Dette er kernen i deres produkter. 
Olivarrier's produkter er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige farver og dufte. Desuden er deres produkter veganske og "cruelty-free", hvilket vil sige, at de ikke er testet på dyr.

Sortér efter:

Olivarrier - Emollient Extra Comfort Cream

En meget fugtgivende creme som er udviklet specielt til dig med tør, sensitiv og irriteret hud. Cremen er perfekt til dig som har brug for at din hud bliver beskyttet og lindret for irritation

199,00 kr.

Olivarrier - Dual Moist Toning Lotion

En meget fugtgivende toner fra mærket Olivarrier, som er kendt for deres exceptionelt rene og veganske produkter.

159,00 kr.

Olivarrier - Dual Moist Hyaluron Essence

En nærende og fugtgivende essense, som er både vegansk og sikker til brug på sensitiv hud. Essensen indeholder hyaluronsyre og antioxidanter, hvilket går ind og udglatter huden og tilfører den glød og fugt.

229,00 kr.

Olivarrier - Fluid Oil

En let olie som beskytter huden imod fugttab og ultraviolet stråling fra solen. Olivarrier Fluid Oil absorberes let og hurtigt af huden og efterlader ikke en fedtet overflade.

249,00 kr.

Oliverrier's bedst sælgende serie er:

  • Olivarrier – Dual Moist Toning Lotion, en fugtgivende toner.
  • Olivarrier - Dual Moist Hyaluron Essence, en fugtgivende essens, der samtidig udglatter huden.
  • Olivarrier – Fluid Oil, en let olie, der beskytter huden mod fugttab og ultraviolette stråler.
  • Olivarrier – Dual Moist Comfort Cream, en meget fugtgivende og let creme.

Det sydkoreanske hudplejemærke Olivarrier tager sit navn fra ordene "oliven" og "barriere." Olivarrier bruger oliven squalane, i stedet for squalane fra dyr, til at nære og hydrere huden og formulerer sine produkter uden konserveringsmidler, kunstige farver eller dufte for at minimere irritation. Alle sine produkter, herunder den bedst sælgende Dual Moist Toning Lotion, Dual Moist Hyaluron Essence og Fluid Oil, er veganske og cruelty-free.

Tilmeld nyhedsbrev