One Thing

(9 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

One Thing - Tangerine Serum

En multifunktionel serum, der både plejer huden, tilfører antioxidanter og behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Serummen vil også forebygge aldringstegn og fine linjer.

139,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Serum

En plejende og beroligende serum, der kan formindske tør og irriteret hud. Serummen sørger for at pleje din hudbarriere.

139,00 kr.

One Thing - Green Tea Serum

En effektiv antioxidant serum, der beskytter huden mod irritation og forebygger fine linjer. Denne serum kan også formindske rødme, irritation og bumser.

139,00 kr.

One Thing - Centella Asiatica Serum

En plejende og fugtgivende serum, der formindsker rødme, inflammation og dehydreret hud mens den styrker hudbarrieren. Serummen vil efterlade din hud med en fornyet og sund glød.

139,00 kr.

One Thing - Niacinamide 10%

En effektiv og hudtoneudjævnende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Udover at være fugtgivende, behandler toneren også bumser, fine linjer, porer samt pigmentpletter.

179,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Extract (150ml.)

En effektiv og fugtgivende toner, der kun indeholder 3 ingredienser. Udover at være en fugtgivende, helende og plejende har den også anti-inflammatoriske egenskaber.

149,00 kr.

One Thing - Centella Moisturizing Sunscreen SPF50+ PA++++

En mineralsolcreme og dagcreme i samme produkt. Solcremen vil beskytte din hud mod skadelige UV-stråler samt har plejende og beroligende egenskaber på din hud.

179,00 kr.

One Thing - Centella Asiatica Extract

En beroligende og fugtgivende toner, der kun indeholder 3 ingredienser. Denne toner har en fugtgivende, helende og plejende effekt.

149,00 kr.

One Thing - Bifida Ferment Lysate

En fugtgivende og reparerende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Toneren vil tilføre en fornyet glød, genoprette din hudbarriere samt beroliger rødme.

199,00 kr.