Petitfee

(9 produkter)

Petitfee er et brand der er specialiseret i at lave lækre og ekslusive øjenmasker. Navnet kommer fra de franske ord “petit fée”, som betyder “lille fe”. Deres produkter er fyldt med effektive ingredienser der trænger dybt ned i huden for at forny og reparere.

Sortér efter:
Bestseller
 Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmaske med guld, der både lysner mørke rande under øjnene og mindsker tegn på træthed.

119,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker, som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.

Petitfee - Gold & Snail Hydrogel Mask Pack

En fugtgivende og kølende hydrogel sheet-maske der giver glød og tilfører anti-age egenskaber til din hud.

24,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask

Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

139,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En eksklusiv sheet-maske, baseret på hydrogel materiale, som indeholder ”5 blue complex”. Det er et ingredienskompleks bestående af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

29,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Mask

En sheet-maske baseret på sort perle-ekstrakt og 24K guld som tilfører nyt liv til din hud. Masken er lavet på hydrogel materiale, hvilket giver en kølende og lindrende effekt på huden.

24,00 kr.

Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

15,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.

Petitfee - Dry Essence Hand Pack

En håndmaske som fugter og blødgør hænderne. Udover den intense fugt, som hænderne får tilført, har håndmaskerne også en anti-age effekt, som forebygger aldringstegn på hænderne.

24,00 kr.

Petitfees øjenmasker har vi på vores webshop i 2 forskellige versioner. 

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch:
Disse øjenmasker tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver, der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch: 
Disse øjenmasker med guld, både lysner mørke rande under øjnene og mindsker tegn på træthed. Perfekt til den travle type, der ikke vil se træt ud.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.