Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask


En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

Lager status

Produktet er på lager

15,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv.

Resurrection Plant Soothing Gel Mask indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring, så du er sikker på at opnå en gennemfugtet og elastisk hud. Bærkomplekset bidrager samtidig også til en mere ensartet hudtone. På ingredienslisten finder du også hyaluronsyre, som er en ingrediens der effektivt trækker fugt til huden, så du oplever en langvarende glød.

Selve sheet-masken er lavet på et luksuriøst materiale der har en god pasform til ansigtet, så du er sikker på at få en spa-lignende oplevelse. 

Masken skal sidde på i 15-20 minutter. Når masken tages af masseres overskydende serum ind i huden, og skal derfor ikke skylles af.

Resurrection Plant Soothing Gel Mask er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lone 16-10-2020

Ynglings maske. Brugte den i sommers, som superfugter efter dage i solen, ekstra god når den opbevares på køl

Af: Isabella 29-05-2020

very good

Af: Larysa 28-04-2020

En dejlig maske med rigtig god pasform.

Af: Helene 14-04-2020

Virkelig god maske. Jeg brugte den på min mand og han havde hud som en koreansk filmstjerne bagefter. Han fik en babyblød og strålende hud samt ensartet hudtone. Jeg skulle have brugt den på mig selv ????

Af: Trine Dissing Paulsen 01-01-2020

Det her er en super fugtgivende maske.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske baseret på snegleslim og bigift der giver en ungdommelig glød og ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.

Benton - Aloe Soothing Mask Pack

En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

24,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.