Bestseller

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad


Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

29,00 kr.

Produktet er
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Hannah Bang 12-04-2021

Geniale til toner og efterlader ikke fnuller på huden. Føles som at bruge et lille stykke bomuldsklæde på huden. Kan også bruges som maske, ved at lade dit valgte produkt gennemvæde rondellen og lade sidde på ansigtet i 10-15 min.

Af: Hatice 11-04-2021

De et meget tyndere end almindelige vatrondeller og spilder man mere produkt. Det kræver lidt tilvænning at bruge dem, fordi de er meget tyndere, men de er meget behagelige at bruge. Personligt så foretrækker jeg at bruge mine hænder til toner og alle mine produkter, men de gange jeg bruger dem er altid en fornøjelse.

Af: Naja K. 11-04-2021

De bedste stykker vat, da de er så tynde og suger derfor meget lidt af de produkt. Produktet kommer i ansigtet og suges ikke ind i vattet???? Jeg bruger dem hver dag, og du kan sagtens klippe dem over så har du dobbelt så mange, så en kasse holder meget længe????

Af: Karina 11-04-2021

Et must have hvad angår vatrondeller. Man sparer utroligt meget på ens produkter når man bruger dette produkt. Den er dejlig blød på huden, og så fnuller den ikke, som det billige vat man kan købe.

Af: Sally Bowles 11-04-2021

These definately do what they're supposed to do, however, i prefer to put toners and thinner serums directly on my face. They're a bit too thin for miceller water. I prefer the normal cotton rounds..
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Huxley - 5-Layer Pure Cotton Pads

Normale og billige vatrondeller kan indeholde kemiske stoffer og blegemidler, hvilket ikke er særlig godt for huden. Du gør din hud en tjeneste ved at skifte til koreanske vatrondeller, der tager bedre hensyn til huden, og ikke indeholder stoffer som er skadelige for huden.

49,00 kr.