Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Moisture Cream


En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtighedscreme som er specielt god til dig, der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder. 

Cremen glider nemt over huden og absorberer hurtigt uden at efterlade en fedtet og skinnende fornemmelse. Den giver en blød finish der holder på fugten og stadig styrer hudens egen olieproduktion, så man undgår at fedte til i løbet af dagen.

Forebygger også bumser og urenheder, der kommer af en ubalanceret olieproduktion i huden.

Efter brug oplever man at få en flot, ungdommelig glød.

Moisture Cream er fri for parfume, parabener, farvestoffer, alkohol, sulfater, silikone og æteriske olier. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Betina Thy Dich 11-04-2021

Åhh en af mine absolut yndlings ansigtscremer! Den er ekstremt fugtgivende og lækker på huden og absorberes ret hurtigt, man behøver ikke bruge særlig meget pga. netop hvor fugtgivende den er og jeg er så vild med den nærmest kølende effekt den har på ens hud, det fungerer super godt til min sensitive, rødlige hud.

Af: Emily 10-04-2021

Denne creme fugter desværre ikke min hud særlig godt. Derudover er den for tyk til min hud. Jeg har givet den til min mand, som er glad for den :-)

Af: Jane Kirk 10-04-2021

En dejlig creme som gennemfugter min hud hver aften. Troede først den ville være for tyk men min hud absorbere den rigtig hurtigt.

Af: Christina Lee Larsen 14-03-2021

Det er en skøn creme, når huden er tør og irriteret. Absorbere rimelig hurtigt og er ikke for fedtet eller tung, selv om det kan virke sådan når man lige smøre den på.

Af: Maria 16-12-2020

Efter flere køb fik jeg en håndfuld af de samme prøver (klager bestemt ikke) en af disse prøver var denne creme. Jeg var lidt tøvende da jeg følte at det var en lidt tykkere creme, men jeg blev meget positivt overrasket.

Cremen for mig var lidt svær at sprede på mit ansigt, men da jeg fik varmet den lidt op med mine hænder gik det meget bedre. Jeg frygtede at cremen ville være fedtet og tyk og være lang tid om at absorbere, men det var det stik modsatte. Jeg var slet ikke klistret efter brug og min hud føltes dejlig blød og opfrisket.
Ingen irritation eller lign og ingen lugt gener.

Jeg overvejer stærkt at købe den fulde størrelse, når jeg er færdig med den creme jeg bruger pt.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Nutrition Cream

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Balancing Gel

En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Med dens anti-age egenskaber er den også ideel til mere moden hud.

159,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

189,00 kr.