Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Moisture Serum


En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En serum specielt formuleret til, at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud.

Serummen beroliger og køler huden imens at den giver dyb fugt til selv irriteret, sensitiv, fedtet og dehydreret hud. Den har en let konsistens og absorberer hurtigt uden at fedte.

Moisture Serum er fri for parfume, parabener, farvestoffer, alkohol, sulfater, silikone og æteriske olier. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Pyunkang Yul över lag gillar jag väldigt starkt. Detta serum har ingen doft, lätt att applicera och funkar väldigt bra med andra produkter. Den lugnar irriterad hy och kyler skönt

Af: Dwi Aryanti Westphal 21-08-2021

From constantly looking for new Korean beauty brands, finally I found a curation-worthy skincare products. I knew Pyunkang was special from the moment I read about them. With their natural Ingredients, they literally healed my skin. Love it and I recommended Pyunkang Yul to my family & friends ❤️

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg fik en prøve på denne her og nu er den nærmest højest på min liste over produkter jeg skal have fingrene i. Den var så lækker og fugtgivende.

Af: Katinka 25-08-2020

Rigtig lækker. Er fan af den honning-agtige konsistens og at den er vældig drøj i brug. Kan varmt anbefales!

Af: Larysa 28-04-2020

Den er meget fugtgivende. Jeg elsker at bruge den om morgen, makeup sidder rigtig pænt bagefter ????
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

29,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.