Pyunkang Yul - Nutrition Cream


En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Cremen glider uden besvær henover huden og absorberes uden en fedtet følelse.

Den dybdegående fugt holder huden silkeblød og næret hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer, samt giver en ungdommelig glød.

Er specielt formuleret til at tage hensyn til meget sensitiv hud, og der er derfor kun anvendt meget milde og rene ingredienser. Samtidig vil ingredienserne også formindske rødme og irritation i huden.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg har fået den som prøve og den dur slet ikke på mit ansigt. Den er alt for tung og fed. Men jeg har så efterfølgende brugt den som fodcreme og hold nu fast der er den helt fantastisk. Jeg har faktisk overvejet at kæbe den full size bare for at komme den på mine fødder.

Af: Isabella M 31-07-2020

Den her creme er ikke helt lige min kop te. Jeg føler sommetider at jeg sveder den af, da den fedter ret meget.

Af: Ditte H 18-07-2020

Uh min tørre hud elsker denne creme om sommeren!! Virkelig, virkelig god! Fugter hele dagen og føles som smør på huden. Har købt den flere gange og vender altid tilbage til den! Prøv den!

Af: Anja Tanggaard 24-05-2020

Yderst behagelig creme til tør hud der trænger til at få lidt anti-age

Af: Kristina 30-03-2020

Jeg ved ikke om jeg ikke kan tåle dette produkt, er ikke noget jeg generelt oplever problemer med - men jeg bliver helt rød, når jeg har påført den, det forsvinder dog hurtigt igen.
Men jeg finder ikke cremen særlig behagelig at have på, jeg føler ikke helt at min hud kan få luft - cremen føles fedtet. Men kan være at der bare er noget i som jeg måske ikke kan tåle.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Oil

En lækker olie der reducere rødme og irritation, og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres før fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

164,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med anti-age effekt.

189,00 kr.