Real Barrier By Atopalm

(6 produkter)

Real Barrier by Atopalm er et koreansk hudplejemærke, som er blevet en bestseller hos personer med tør, sensitiv og dehydreret hud. Real Barrier har en patenteret MLE formular, der reparerer hudbarrieren samt beroliger sensitiv hud. Den sensitive hud får tilført intens fugt og næring via Real Barriers specielt designede formular. Produkterne indeholder ingen parfume, skadelig alkohol, farvestoffer eller parabener.  

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Real Barrier - Extreme Lip Repair

En meget fugtgivende og nærende læbepomade som holder dine læber bløde og glatte. Denne læbepomade indeholder det patenterede Ceramide-3 komplex, hvilket giver en utrolig næring til læberne.

59,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream Mask

En intenst fugtgivende sheet-maske som er perfekt til dig med tør og sensitiv hud. Sheet-masken får sin utroligt nærende egenskaber fra de mange naturlige ingredienser, fx. Vitamin B5, Vitamin E, hyaluronsyre og ceramider.

29,00 kr.

Real Barrier - Intense Moisture Cream

Den perfekte nærende og fugtgivende creme til dig med tør hud, som ikke bryder sig om en fedtet og klistret fornemmelse. Denne rige og hydrerende creme indeholder den ultra effektive hyaluronsyre til at gennemfugte huden, og squalane olie som beskytter huden mod irritation.

239,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream

En ultra rig og nærende creme som passer til dig med meget tør og svækket hud. Cremen er udviklet til at tilføre en langtidsholdbar fugt til huden og reparere hud-barrieren.

279,00 kr.

Real Barrier - Extreme Essence Toner

En fugtgivende og nærende toner som gennemfugter huden og har en reparerende effekt. Den vil forbedre din huds evne til at holde på fugten og dermed forebygge tør hud.

199,00 kr.

Real Barrier - Cicarelief Cream

En reparerende og fugtgivende creme der effektivt behandler og lindrer rødme, irritation og inflammation i huden. Cremen tilfører din hud en stor mængde af beroligende ingredienser som vil arbejde sammen for at beskytte og reparere huden.

259,00 kr.

Real Barrier By ATOPALM er valgt som nr. 1 Korea Brand Power Index for følsom hud i ti år i træk.

Real Barrier by Atopalm opstod, da grundlæggeren Dr. Raymond Park for over 20 år siden fik sin nyfødte søn, som led af meget tør, sensitiv og revnet hud. Han var frustreret over, at ingen af de produkter, der var på markedet, kunne afhjælpe sønnens hudproblemer, og derfor tog Park sagen i egen hånd og begyndte at researche for at skabe sin egen formula, som blidt og nænsomt kunne helbrede hans søns hudproblemer. 

Dr. Raymond Parks mission blev efterfølgende at dele sin viden med så mange mennesker som muligt, og mærket Atopalm var et af de allerførste brands, som lancerede et K-beauty brand i USA i år 2000.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.