Real Barrier By Atopalm

(9 produkter)

Real Barrier by Atopalm er et meget nyt koreansk mærke, men blev hurtigt en best-seller blandt folk med tør, sensitiv og dehydreret hud.
Real Barrier har nemlig en patenteret MLE formular som går ind og reparerer hud-barrieren og sørger for at berolige sensitiv hud.
Produkterne er specielt designet til at tilføre intens fugt og næring til sensitiv hud. Derfor indeholder produkterne selvfølgelig ingen parfume, skadelig alkohol, farvestoffer eller parabener.

Sortér efter:

Real Barrier - Kit m. 5 rejsestørrelser

Et lækkert sæt med 5 af de mest populære produkter fra Real Barrier, i rejsestørrelser. Disse produkter passer perfekt til både tør, irriteret, sensitiv, beskadiget, rødmusset og dehydrert hud. Sættet indeholder en oliebaseret rens, en vandbaseret rens, en mist og 2 forskellige cremer.

119,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream Ampoule

En effektiv serum til meget tør, skadet og sensitiv hud som har brug for intensivt fugtboost. Den reparerende serum vil formindske rødme i huden og samtidig genopbygge en sund hud-barriere.

289,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream Mask

En intenst fugtgivende sheet-maske som er perfekt til dig med tør og sensitiv hud. Sheet-masken får sin utroligt nærende egenskaber fra de mange naturlige ingredienser, fx. Vitamin B5, Vitamin E, hyaluronsyre og ceramider.

29,00 kr.

Real Barrier - Intense Moisture Cream

Den perfekte nærende og fugtgivende creme til dig med tør hud, som ikke bryder sig om en fedtet og klistret fornemmelse. Denne rige og hydrerende creme indeholder den ultra effektive hyaluronsyre til at gennemfugte huden, og squalane olie som beskytter huden mod irritation

239,00 kr.

Real Barrier - Cream Cleansing Foam

En innovativ ansigtsrens som fugter og styrker din hud. Rensen forebygger, at du står tilbage med en tør og stram følelse efter afrensning af huden, grundet dens fugtgivende og nærende ingredienser.

149,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream

En ultra rig og nærende creme som passer til dig med meget tør og svækket hud. Cremen er udviklet til at tilføre en langtidsholdbar fugt til huden og reparere hud-barrieren.

279,00 kr.

Real Barrier - Extreme Essence Toner

En fugtgivende og nærende toner som gennemfugter huden og har en reparerende effekt. Den vil forbedre din huds evne til at holde på fugten og dermed forebygge tør hud.

199,00 kr.

Real Barrier - Cicarelief Cream

En reparerende og fugtgivende creme der effektivt behandler og lindrer rødme, irritation og inflammation i huden. Cremen tilfører din hud en stor mængde af beroligende ingredienser som vil arbejde sammen for at beskytte og reparere huden.

199,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream 10 ml.

En ultra rig og nærende creme som passer til dig med meget tør og svækket hud. Cremen er udviklet til at tilføre en langtidsholdbar fugt til huden og reparere hud-barrieren.

59,00 kr.

Real Barrier By ATOPALM er valgt som nr. 1 Korea Brand Power Index for følsom hud i ti år i træk.