Real Barrier By Atopalm

(9 produkter)

Real Barrier by Atopalm er et relativt nyt koreansk mærke, som meget hurtigt er blevet en best-seller hos personer med tør, sensitiv og dehydreret hud. Real Barrier har en patenteret MLE formular, der reparer hudbarrieren samt beroliger sensitiv hud. Den sensitive hud får tilført intens fugt og næring via Real Barriers specielt designede formular. Produkterne indeholder ingen parfume, skadelig alkohol, farvestoffer eller parabener.  

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Real Barrier - Aqua Soothing Gel Cream

En let gel-creme, der virker kølende og beroligende på huden. Samtidig tilfører den huden fugt uden at fedte.

Ikke på lager
219,00 kr.

Real Barrier - Extreme Lip Repair

En meget fugtgivende og nærende læbepomade som holder dine løber bløde og glatte. Denne læbepomade indeholder det patenterede Ceramide-3 komplex, hvilket giver en utrolig næring til læberne.

59,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream Ampoule

En effektiv serum til meget tør og skadet hud som har brug for intensivt fugtboost. Den reparerende serum vil formindske rødme i huden og samtidig genopbygge en sund hud-barriere.

289,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream Mask

En intenst fugtgivende sheet-maske som er perfekt til dig med tør og sensitiv hud. Sheet-masken får sin utroligt nærende egenskaber fra de mange naturlige ingredienser, fx. Vitamin B5, Vitamin E, hyaluronsyre og ceramider.

29,00 kr.

Real Barrier - Intense Moisture Cream

Den perfekte nærende og fugtgivende creme til dig med tør hud, som ikke bryder sig om en fedtet og klistret fornemmelse. Denne rige og hydrerende creme indeholder den ultra effektive hyaluronsyre til at gennemfugte huden, og squalane olie som beskytter huden mod irritation

239,00 kr.

Real Barrier - Cream Cleansing Foam

En innovativ ansigtsrens som fugter og styrker din hud. Rensen forebygger, at du står tilbage med en tør og stram følelse efter afrensning af huden, grundet dens fugtgivende og nærende ingredienser.

139,00 kr.

Real Barrier - Extreme Cream

En ultra rig og nærende creme som passer til dig med meget tør og svækket hud. Cremen er udviklet til at tilføre en langtidsholdbar fugt til huden og reparere hud-barrieren.

279,00 kr.

Real Barrier - Extreme Essence Toner

En fugtgivende og nærende toner som gennemfugter huden og har en reparerende effekt. Den vil forbedre din huds evne til at holde på fugten og dermed forebygge tør hud.

199,00 kr.

Real Barrier - Cicarelief Cream

En reparerende og fugtgivende creme der effektivt behandler og lindrer rødme, irritation og inflammation i huden. Cremen tilfører din hud en stor mængde af beroligende ingredienser som vil arbejde sammen for at beskytte og reparere huden.

259,00 kr.

Real Barrier By ATOPALM er valgt som nr. 1 Korea Brand Power Index for følsom hud i ti år i træk.