Rom&nd

rom&nd - Han All Brow Fixer


En gennemsigtig browgel, der på let vis sætter brynene og holder hele dagen. Den klare gel giver holder brynene på plads hele dagen og tilfører brynene et let matte finish.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

99,00 kr.

Beskrivelse
Vejledning til brug

Børst hårene i brynet til den ønskede form med børsten. Kør over til ønskede hold og intensitet er nået. Du kan med fordel starte midt i brynet først, da der mest produkt er på børsten her og kører mod brynets hale. Til slut når børsten har mindre produkt, børst det inderste af brynet.

 

Tip
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anna DH 22-02-2022

Fin øjenbrynsgel. Jeg synes at den holder brynene på plads, men jeg har dog ikke prøvet så mange andre produkter at jeg kan sammenligne dens effekt med andre. Man skal dog passe på med ikke at tilføre for meget, ellers kan man godt se produktet i brynet i nogle steder. Men med et let lag, er jeg tilfreds med produktet :)

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Rom&nd - Glasting Water Gloss

En high-shine gloss med en let glitter, der giver en plumbing effekt for mere voluminøse læber.

119,00 kr.

Rom&nd - Better Than Eyes

En fin øjenskygge-palette der indeholder 4 farver; 3 matte farver og en shimmer, der alle har en silkeblød tekstur og høj pigmentering.

169,00 kr.

Barulab - The Clean Vegan Peptide Mask

En vegansk sheet-maske med plantebaserede peptider. Disse peptider vil udglatte fine linjer og aldringstegn.

15,00 kr.