Scilla Rose

(2 produkter)

Scilla Rose er et dedikeret brand, hvis mission er at lave skønne redskaber af krystaller. Deres redskaber hjælper med at forbedre effekten af dine hudplejeprodukter, og giver både indre og ydre skønhed. Scilla Rose er startet af en kvinde ved navn Priscilla, som efter en hård barndom begyndte at kigge indad, og langsomt lærte hun at elske sig selv og værdsætte sin egen indre skønhed. Dette inspirerede hende til at starte Scilla Rose, hvor hun spreder budskabet om at skønhed, sundhed, velvære og mindfullness er en vigtig del af livet. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Scilla Rose - Gua Sha

En gua sha er en krystalsten som bruges til behandling og massage af ansigtet. Ved at massere med en gua sha sten i ansigtet kan du få et slankere og mere opstrammet ansigt. Dine muskler i ansigtet vil blive masseret i dybden, hvilket betyder færre spændinger, mindre tydelige linjer og en formindskelse af ”hård” ansigtsmimik.

Ikke på lager
269,00 kr.

Scilla Rose - Rose Quartz Roller

En ansigtsrulle lavet på rosenkvarts krystallen, som giver både indre og ydre skønhed. Ved kontinuerligt brug vil fine linjer, hævelse i ansigtet, ophobning af affaldsstoffer og slap hud blive forebygget.

299,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.