Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam


En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

Med dens indhold af effektive, men milde ingredienser, sørger denne renseskum for at fjerne overskydende snavs, skidt og olie fra huden, så man undgår tilstoppede porer og urenheder. Samtidig forebygger den en overproduktion af sebum(olie), så du undgår at huden fedter til i løbet af dagen.

AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Foam vil give din hud en dybderensning så du opnår en glattere og mere ensaret overflade, grundet dens eksfolierende egenskaber. Udover dette indeholder rensen også komponenten Truecica™, som beroliger huden og har en fugtgivende effekt, så du undgår at din hud efterlades udtørret og stram.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Stine 14-09-2021

Rigtig lækker rens, der er meget drøj. Den har en nænsom duft der virker kølende på huden. Jeg har ikke set den store forskel på min hud endnu (efter +30 dage), men føler den renser huden godt i bund.

Af: Marlene Rask 10-04-2021

Har nu i flere omgange købt Acna ansigtsvask til mine døtre og det er et fantastisk produkt! Renser i dybden og kan få bugt med de fleste urenheder. Er nem at bruge og huden føles dejlig ren bagefter.

Af: Zoya 10-04-2021

Elsker denne rens! Den renser effektivt, og efterlader huden blød og frisk. De fleste rens udtører huden og hjælper ikke specielt meget, men det gør denne. Den bedste rens jeg har brugt.
Vil helt klart anbefale den til personer med acne og/eller urenheder.

Af: Cecilie M 10-04-2021

God rens med behagelig konsistens, som helt sikkert hjælper med at holde urenheder nede. Min hud kan dog godt føles lidt “tør” efter brug.

Af: Isabella 21-09-2020

Den har hjulpet vild meget min hud
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.