GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

The Saem

(10 produkter)

The SAEM blev grundlagt i 2010. I 2013 begyndte de at producere der produkter ud fra sloganet ”Global eco”. De bruger kun naturlige ingredienser, ekstrakter af medicinske planter for hele verden. Ingredienser der er har et maximum af renhed og som er innovative.

Sortér efter:

The Saem - Natural Tea Tree Mask Sheet

Tea tree er en anti-inflammatorisk ingrediens, hvilket gør den specielt velegnet til at formindske urenheder, rødme og irritation i huden.

13,00 kr.

The Saem - Natural Shea Butter Mask Sheet

Sheasmør er en populær ingrediens iblandt dem med tør hud, da det er utroligt fugtgivende og nærende. Den forbedrer hudens evne til at holde på fugten og har en beroligende effekt på huden.

13,00 kr.

The Saem - Natural Rice Mask Sheet

Ris er en fugtgivende ingrediens som er kendt for at give en mere ensartet hudtone. Masken tilfører en sund glød til huden.

13,00 kr.

The Saem - Natural Pomegranate Mask Sheet

Granatæble har et naturligt højt indhold af antioxidanter som er en god anti-age ingrediens. Med dens opstrammende effekt vil du opleve en strålende og ungdommelig hud samt en mere ensartet hudtone.

13,00 kr.

The Saem - Natural Honey Mask Sheet

Honning har naturligt en anti-bakteriel effekt og samtidig en fantastisk beroligende effekt på huden. Med det høje indhold af fugt og næring efterlades huden silkeblød og glat.

13,00 kr.

The Saem - Natural Green Tea Mask Sheet

Grøn te har et højt indhold af antioxidanter som efterlader huden sund og strålende. Med dens fugtgivende og rødmeformindskende egenskaber efterlader den huden balanceret.

13,00 kr.

The Saem - Natural Gold Kiwi Mask Sheet

Kiwi er fuld af vitaminer og har en fugtgivende effekt. Samtidig har den en naturlig eksfolierende effekt, så derfor assisterer denne maske huden i at komme af dem de døde hudceller.

13,00 kr.

The Saem - Natural Avocado Mask Sheet

Avocado er fyldt med næring og fugt, og er perfekt til at bringe liv i tør hud.

13,00 kr.

The Saem - Natural Argan Mask Sheet

Argan olie er tit nævnt som en af de bedste olier for huden, og med god grund. Denne maske tilfører en intens og dybdegående fugt, for en glattere og strålende hud.

13,00 kr.

The Saem - Natural Aloe Mask Sheet

Aloe vera er en fantastisk ingrediens i kampen mod rødme, irritation, tør hud og urenheder, da den har en naturlig helende effekt.

13,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev