Tocobo

(7 produkter)
Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Tocobo - Cotton Soft Sun Stick SPF50+ PA++++

En praktisk solstift, der beskytter din hud mod skadelig UV-stråler samt har et matte finish. Solstiften er kompakt, som gør det nemt at have med på farten og til at påføre solbeskyttelse henover dagen. Stiften kan påføres ovenpå make-up.

Ikke på lager
179,00 kr.

Tocobo - Multi Ceramide Cream

En dybt fugtgivende creme med 5 slags ceramider og hyaluronsyre, der vil behandle tør og dehydreret hud. Samtidig vil cremen styrke din hudbarriere og behandle irriteret hud.

219,00 kr.

Tocobo - Vita Berry Pore Toner

En poreminimerende toner, der mildt eksfolierer huden samt forebygger aldringstegn. Toneren vil styrke din hudbarriere, hvilket vil dulme tør og irriteret hud.

189,00 kr.

Tocobo - Coconut Clay Cleansing Foam

En porerformindskende ansigtsrens med mineral-ler, der giver en dyb rens og fjerner overskydende skidt og snavs. Rensen har eksfolierende egenskaber og vil efterlade din hud blød uden at udtørre.

109,00 kr.

Tocobo - Bifida Biome Essence

En barriere-styrkende essens, der er fugtgivende og samtidig behandler fine linjer. Denne essens vil efterlade din hud næret dagen lang og giver din hud en fornyet og ungdommelig glød.

229,00 kr.

Tocobo - AHA BHA Lemon Toner

En eksfolierende toner med AHA og BHA, der behandler bumser, uens hudtone, ujævn hudtekstur og tilstoppede porer. Toneren kan formindske pigmentpletter, akne-ar og solskader samt derudover forebygge aldringstegn.

199,00 kr.

Tocobo - Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

En fugtgivende gel solcreme med hyaluronsyre og mungbønneekstrakt med bredspektret solfaktor 50+.

179,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.